Câți copii are Andreea Marin, de fapt. Violeta nu este singura ei fiică. Doar apropiații știu acest detaliu

Pentru câte suflete este Andreea Marin mamă
Câți copii are Andreea Marin, de fapt. Violeta nu este singura ei fiică. Doar apropiații știu acest detaliu

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc, dar cu toate acestea, nu multă lume știe că vedeta este mama a trei copii! Da, nu am greșit numărătoarea și nici nu ne referim la Violeta. Pe lângă fiica pe care o are cu Ștefan Bănică Jr., „Zâna” mai are o fată și un băiat. Află în cele ce urmează despre cine este vorba și cum a ajuns să fie mama lor.

Andreea Marin are, de fapt, trei copii

Andreea Marin s-a remarcat acum ani buni prin emisiunea sa „Surprize, surprize”. De când s-a lăsat de televiziune, aceasta s-a axat pe alte proiecte, printre care și caritabile. Fosta prezentatoare a vrut să ajute atât de mult, încât a înfiat doi copii din medii sărace, care nu aveau cu ce se întreține, iar de educație nici nu mai poate fi vorba.

În timp ce era ambasador UNICEF, în urmă cu un deceniu, Andreea Marin a fost implicată într-un proiect care a avut loc în Africa. A cunoscut o fetiță din Kenya a cărei poveste de viață a impresionat-o până la lacrimi și fără să stea pe gânduri, a înfiat-o, de la distanță, contribuind la educația ei și oferindu-i o viață pe care orice copil o merită.

Și nu s-a oprit la fetița din Kenya, pentru că Andreea Marin a mai înfiat și un băiețel, de data aceasta, din China, pe care l-a ajutat cu tot ce a putut ca să nu ducă lipsă de nimic, vorbind fie de hrană, îngrijire și educație. Vedeta nu a regretat niciodată cele două decizii luate, ci ba din contră, s-a declarat extrem de mulțumită că le-a putut facilita o viață mai bună.

De ce nu mai ține legătura cu copiii adoptați și cum se poartă cu Violeta, fiica biologică

Anii au trecut și s-a aflat că, după ce le-a dat pornirea în viață, Andreea Marin nu mai ține legătura cu cei doi copii înfiați. Chiar ea a mărturisit că aceștia sunt deja mari acum, iar legătura dintre ei nu ar fi putut fi păstrată oricum foarte multă vreme, fiind impuse unele reguli ale adopției în țările menționate anterior.

„Acum îți dai seama că sunt oameni mari, era cu mult timp în urmă. Acum nu mai păstrăm legătura, sunt niște reguli ale adopției la distanță și întotdeauna puteai să ții legătura, în China am și fost, l-am și întâlnit pe băiețel, numai prin intermediul forului, fundației în cazul acesta, care îți facilita acest lucru. Te lăsa să îți ajuți, dar nu mai mult, și e bine că se întâmplă așa, profiți deja de legătura cu acest copil”, a povestit fosta realizatoare tv pentru Unica.

Și deși vedeta este mamă a doi copii de pe două continente diferite, vedeta nu a neglijat-o niciodată pe Violeta, fiica pe care o are cu Ștefan Bănică. „Zâna” este o mamă devotată și extrem de implicată în viața fiicei sale, în ciuda tuturor acțiunilor caritabile care îi ocupă destul de mult timp.

Mai mult de atât, Andreea Marina a dezvăluit și care este motivul pentru care nu s-a expus prea mult cu cea mică la evenimentele mondene și pe internet. Vedeta a mărturisit că și-a dorit ca Violeta să nu fie subiect de presă, ci a vrut ca fiica sa să aibă parte de o copilărie și o viață liniștită.

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
7.5 38 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *