Când vine vorba de curățenia în gospodărie, există produse care sunt regii incontestabili ai acestor activități, dar trebuie să știi cum să pui totul în practică. Vei vedea mai jos care este ingredientul minune din bucătărie care îți face casa lună.
Există alternative de curățare a podelei sau a unor suprafețe care îți vor fi de mare ajutor atunci când vine vorba de a lăsa zona ca nouă și cu cele mai bune rezultate fără foarte mult efort. Vei vedea mai jos care sunt beneficiile spălării casei cu oțet alb.
Pentru că este destinat curățării, dar nu este la fel de agresiv ca alte produse, oțetul va menține podelele strălucitoare și cu un aspect îngrijit. În plus, printre beneficiile spălării casei cu oțet alb se numără faptul că vei putea îndepărta murdăria de pe gresie și, de asemenea, vei elimina dăunătorii. Vei îndepărta calcarul și chiar vei avea posibilitatea de a dezinfecta, deoarece unele bacterii sunt complet inhibate de pH-ul oțetului, potrivit viviendoencasa.mx.
Cum să cureți casa cu oțet alb, pas cu pas:
Potrivit experților, diferența constă în gradul de aciditate; oțetul alb are un procent de aciditate cuprins între 3% și 5%, în timp ce oțetul de curățare are un grad de aciditate de aproximativ 8%.
citește și – De ce să pui oțet în apa în care fierbi cartofii. Trucul nebănuit
Foarte multe haine se deteriorează în timp, după ce sunt spălate de câteva ori. Blugii sunt printre cele mai pretențioase haine. Cei închiși la culoare își pot pierde nuanța după doar câteva spălări consecutive, iar aspectul lor va fi unul de vechi. Pentru a evita să se întâmple acest lucru, ai la îndemână un truc simplu cu un ingredient pe care îl ai deja în bucătărie. Folosește oțet de mere, pentru ca blugii să își păstreze culoarea cât mai mult timp. Tot ce ai de făcut este să pui o jumătate de cană de oțet de mere în mașina de spălat, atunci când speli blugi și haine închise la culoare.