Internauții critică rochia purtată de Carmen Iohannis, la dineul Regelui Spaniei: ”Parcă este la grădi!”. Ce spune Mihai Albu: ”Este discutabil. Poate să fi fost mai potrivită o altă ținută cu totul” EXCLUSIV

Mihai Albu: ”Oricum ar fi, ținuta este veselă și decentă”
Internauții critică rochia purtată de Carmen Iohannis, la dineul Regelui Spaniei: ”Parcă este la grădi!”. Ce spune Mihai Albu: ”Este discutabil. Poate să fi fost mai potrivită o altă ținută cu totul” EXCLUSIV

Președintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, prezenți în Spania, la Madrid, la Summitul NATO, au participat marți la dineul de gală, oferit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia, în onoarea Șefilor de Stat și de Guvern. Iată însă că ținuta purtată de Carmen Iohannis nu a fost chiar pe placul tuturor, fiind criticată de unii internauți. Au comentat ba că rochița este prea rozalie, ori că săndăluțele sunt mult prea strâmte. Contactat de reporterii Ego.ro, vestitul designer de încălțăminte Mihai Albu a dat verdictul: ”Poate să fi fost mai potrivită o altă ținută cu totul”.

Carmen Iohannis a purtat o rochie roz la dineul de gală oferit de Regele Spaniei

La dineul de gală, de la Palatul Regal, au participat Klaus și Carmen Iohannis, Joe și Jill Biden, președintele și Prima Doamnă a SUA, Emmanuel Macron și Brigitte, președintele și Prima Doamnă a Franței, dar și multe alte personalități. Prima Doamnă a României a purtat o rochie roz, cambrată pe talia de invidiat, cu mânecuțe cu aplicații de broderie, la care a asortat o pereche de sandale nude. Însă, rochia, deși i-a pus în evidență trupul frumos, nu a fost chiar pe placul tuturor, astfel că, pe Internet, au apărut tot felul de comentarii. Nemulțumiri au fost și pe seama alegerii lui Carmen Iohannis de a purta sandale, la un eveniment atât de important.

Rochia este creația designerului Elie Lăslean: ”Carmen Iohannis a ales sa poarte o rochie elegantă din tafta satinată”

Rochia este realizată de designerul Elie Lăslean, după cum a anunțat, ieri, cu mândrie, pe contul ei de Facebook:

”Aseară, la dineul de gală de la Madrid, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte o rochie elegantă, din tafta satinată, realizată în atelierele ELLIS, pentru această ocazie. Decupajele de broderie cu fir argintat aplicate pe mâneci au completat linia rochiei de o simplitate studiată și foarte feminină. Mulțumim, Carmen Iohannis, pentru încrederea acordată!”.

Carmen Iohannis la dineul oferit de Regina Letizia și de Regele Felipe ai Spaniei
Carmen Iohannis la dineul oferit de Regina Letizia și de Regele Felipe ai Spaniei

Internauții au criticat întreaga ținută: ”Nu se poartă sandale în astfel de situații! O greșeală majoră și nici mânecuța scurtă, totuși, a reprezentat o țară!”

Mulți internauți au felicitat-o pe Elie Lăslean, pentru ținuta lui Carmen Iohannis, însă a primit, pe Facebook, și mesaje în care unele doamne își arătau nemulțumirea: ”Toate ar fi minunate, mai puțin picioarele, prea late pentru sandalele frumoase, de altfel. Aș fi ales o pereche de pantofi”, ”Sandalele sunt prea înguste pentru lățimea piciorului care se revarsă”.

”Eu cred că această culoare nu este cea mai potrivită pentru acest eveniment”, ”Nu se poartă sandale în astfel de situații! O greșeală majoră și nici mânecuța scurtă, totuși, a reprezentat o țară!”. Au fost comentarii chiar și pe pagina oficială de Facebook a lui Klaus Iohannis, în dreptul fotografiei de la dineul de gală: ”Rochie fucsia cu mânecuță de danteluță? Groaznică alegere! Parcă este la ,,grădi”.

Ce spune însă designerul Mihai Albu: ”Rochia este frumoasă, sandalele sunt discrete și decente”

Pentru că cele mai multe dintre comentarii au fost însă pe seama sandalelor, am cerut părerea vestitului designer de încălțăminte Mihai Albu, care a analizat întreaga ținută a lui Carmen Iohannis:

”Regula spune că, dacă rochia are brațele neacoperite, trebuie să alegi sandale, deci a respectat această normă. Rochia este frumoasă, sandalele sunt discrete și decente, părerea mea este că nu ar fi nimic greșit. Este discutabil însă dacă poate să fi fost mai potrivită o altă ținută cu totul. Oricum ar fi, ținuta este veselă și decentă”. Mihai Albu este designerul de încălțăminte care figurează în ”Cartea Recordurilor”, cu cele mai înalte tocuri din lume, de 37 cm.

Mihai Albu
Mihai Albu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
7.5 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *