Iulia Albu și Mike s-au împăcat. Gestul care a făcut-o să-l ierte, dezvăluiri fără perdea din intimitate

Ce a dus la ruptura dintre ei, de fapt.
Iulia Albu și Mike s-au împăcat. Gestul care a făcut-o să-l ierte, dezvăluiri fără perdea din intimitate

Iulia Albu și Mike au stat despărțiți o perioadă după ce s-au întors din America Express. Aventurile prin care au trecut la mii de kilometri depărtare de casă i-au făcut să se întrebe dacă sunt cu adevărat făcuți unul pentru celălalt. După perioada în care au stat separați au decis să își mai dea o șansă și s-au împăcat. Cei doi spun acum că despărțirea le-a consolidat și mai mult relația.

Iulia Albu și Mike s-au împăcat

Invitați în cadrul unui podcast moderat de Romică Țociu, Iulia Albu și Mike au vorbit despre tensiunile din relația lor. Cei doi nu au ascuns faptul că în timpul emisiunii America Express – Drumul Soarelui, dar și după ce s-au întors în țară, au apărut neînțelegeri care au dus în cele din urmă la despărțire.

Citește și: Cum o chema pe Iulia Albu, înainte de a se mărita cu Mihai Albu: “Îmi pare rău că i-am lăsat numele meu”. Puțini cunosc acest detaliu despre ea

Separarea nu a fost însă una de lungă durată, dar a fost suficientă încât ambii să își descopere greșelile făcute. Așa că după scurt timp s-au împăcat, iar momentul împăcării a coincis cu reamenajarea dormitorului Iuliei Albu. Episodul a fost povestit chiar de iubitul ei.

”Noi ne-am împăcat în pat, pur și simplu. M-a sunat într-o zi că are nevoie să mute ceva în dormitor, bineînțeles că am mers să mut ceva și am dărâmat totul. Asta a fost și ne-am împăcat”, a mărturisit Mike, citat de viva.ro.

De ce s-au despărțit, de fapt, Iulia Albu și Mike

Mike a precizat că nu experiențele trăite în America Express au dus la ruptura dintre ei, ci faptul că au realizat că amândoi își doresc un moment de repaus.

„O iubesc pe Iulia și nu cred că America Express sau altă experiență ar fi trebuit să ne dezbine. Cu toate că am avut un moment în care am fost separați. Nu cred că ne-a separat America Express, ne-a separat bunul simț și un moment… de repaus. Am avut amândoi un moment de introspecție. Eu mi-am luat perna și am plecat”, a explicat Mike.

Citește și: Ce a răspuns Iulia Albu, când a fost întrebată cât de des face dragoste cu Mike. Fanii au reacționat imediat când i-au auzit: „Sunteți prea tari!”

În cele din urmă, Iulia Albu și Mike au reușit să depășească toate obstacolele și s-au împăcat. Cuplul este de părere că despățirea lor nu a făcut altceva decât să le consolideze relația.

„Era cu „Amin”, era cu parastas atunci. Ne-am împăcat într-o secundă. Am fost supărați mult timp, dar la un moment dat… a fost așa obositor, a trebuit să redecorez că mă plictiseam singură. Mi-am luat tuia. Nu mai era el să-mi gătească și să aibă grijă de mine. Așa pe mijloc era o problemă”, a completat Iulia Albu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gheboasă, cel mai romantic interviu în luna dragostei!
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *