Cum o chema pe Iulia Albu, înainte de a se mărita cu Mihai Albu: “Îmi pare rău că i-am lăsat numele meu”. Puțini cunosc acest detaliu despre ea

Află care era numele de domnișoară al Iuliei Albu!

Iulia Albu este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate stiliste de la noi din țară. Concurenta de la ”America Express – Drumul Soarelui” se bucură de un succes uriaș pe plan profesional și este cunoscută de o țară întreagă, asta și datorită numeroasele sale apariții excentrice pe micul ecran. Însă, puțină lume știe cum o chema pe vedetă înainte de-a ajunge la altar cu tatăl fetiței sale, Mihai Albu!

Care a fost numele de domnișoară al Iuliei Albu

Iulia Albu este, fără îndoială, una dintre cele mai importante stiliste din România. Ea are o carieră impresionantă, dar pe plan sentimental, din păcate, nu a avut parte de același noroc.

Timp de nouă ani, concurenta de la ”America Express – Drumul Soarelui” a fost căsătorită cu Mihai Albu. Mariajul lor s-a încheiat în 2013, dar din această poveste de iubire, vedeta a rămas cu o fiică superbă, Mikaela, şi cu numele pe care-l poartă și în prezent, Albu.

Nici cei mai înfocați fani ai Iuliei Albu nu cunosc acest detaliu

De regulă, după divorț, majoritatea femeilor revin la numele pe care l-au avut dinainte de căsătorie. Acesta, însă, nu este și cazul Iuliei Albu. Vedeta nu a mai revenit la numele de Voichița, cel pe care-l avea de dinainte de mariaj, ci a preferat să rămână cu numele fostului ei partener de viață. Mihai Albu nu s-a opus la momentul acela, însă, ulterior, a regretat acest lucru.

”Da, îmi aduc aminte multe, și cum ne-am cunoscut, dar nu mai e nimic nou. Sunt 20 de ani, e deja veche povestea, e o chestiune.. Aș putea să declar faptul că îmi pare rău că i-am lăsat numele meu.

A fost o negociere pe numele meu, când am fost de acord cu totul, am mers la notar, am divorțat amiabil. Nu cred că dacă aș fi spus că nu i l-aș fi lăsat, s-ar fi întâmplat ceva..

Indiferent ce face..după mine face multe lucruri aiurea, dar mă rog, are tot felul de articole rele, se ceartă..eu sunt pomenit acolo. Fosta soție a lui Mihai Albu. Nu am știut atunci ce se va întâmpla, toate negocierile au dus într-un fel, după am realizat.

Nu e bine să lași numele fostei soții, ea oricum se va căsători. Mă gândesc acum, de ce mi-a cerut să îi las numele, ca acum să fiu târât în aceeași direcție cu ea.

Odată stabilit la notar, acum nu se mai poate face nimic. Aș fi putut la un moment dat să cer retragerea numelui că mi-ar fi adus deservicii și dacă aș fi putut să demonstrez că am pierderi materiale din cauza asta.”, a declarat Mihai Albu în emisiunea ”În Oglindă” de la Kanal D2.

Citește și Momente cumplite pentru Mihai Albu. Anunțul trist făcut chiar acum: “Drum lin spre ceruri”!

”Noi am divorţat pe cale amiabilă, la notar”

În cadrul aceleiași emisiuni, Mihai Albu a spus cum a decurs divorțul dintre el și concurenta de la ”America Express – Drumul Soarelui”. Cu toate că, la momentul separării, cei doi foști soți şi-au aruncat cuvinte grele prin presă, designerul de încălțăminte declara, în emisiunea găzduită de Mihai Ghiță, că divorțul s-a făcut pe cale amiabilă și că el a acceptat aproape toate cerințele stilistei.

”Noi am divorţat pe cale amiabilă, la notar. (…) Aşa a fost momentul atunci, a fost pe cale amiabilă, chiar a fost o oarecare negociere, vreau numele, vreau aia, vreau aia. Fiecare şi-a spus punctul de vedere, iar eu am fost de acord la mai toate cerinţele.”, a precizat Mihai Albu.

Citește și Pe Iulia Albu o știu mulți români de la TV, însă nimeni nu vorbește de sora ei. Uite cât de frumoasă e Karin!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *