Locul din bucătărie în care trebuie să presari sare pentru a atrage bogăția. Vei avea mereu bani în casă și spor în toate

Cele mai populare superstiții legate de sare
Locul din bucătărie în care trebuie să presari sare pentru a atrage bogăția. Vei avea mereu bani în casă și spor în toate

Locul din bucătărie în care trebuie să presari sare pentru a atrage bogăția. Există numeroase superstiții legate de sare. Spre exemplu, se spune că dacă verși sare la masă, te vei certa cu un membru al familiei sau vei avea parte de un necaz. Ceea ce poți face în această situație pentru a preveni necazurile este să arunci un praf de sare peste umărul stâng.  De asemenea, sarea este considerată aducătoare de noroc și bunăstare. Iată ce trebuie să faci pentru a atrage bogăția.

Locul din bucătărie în care trebuie să presari sare pentru a atrage bogăția

Cei care își doresc să atragă prosperitatea în viața lor ar trebui să încerce acest truc. În popor, există o veche zicală: „Fără sare, fără bani”. Se spune că nu trebuie să rămâi niciodată fără sare în casă. Pe lângă faptul că este un ingredient necesar la gătit, se spune că sarea este aducătoare de noroc. Dacă rămâi fără sare, este posibil să întâmpini probleme financiare. Așa că asigură-te că ai întotdeauna acest ingredient în locuință, iar pentru a fi în siguranță păstrează puțină sare în spatele dulapului din bucătărie.

Nu oferi sare cu împrumut

Dacă un vecin sau un cunoscut a rămas fără sare și îți cere cu împrumut, nu ezita să spui nu din start. Nu împrumuta niciodată sarea. Aduce numai ghinion. Dar cum poți ajuta, de fapt, persoana care are nevoie de sare? Simplu. Îi faci un cadou. Îi oferi sarea specificându-i că nu dorești să ți-o mai returneze.

De altfel, este foarte bine să oferi sare cuiva. Prin acest gest îi urezi să aibă parte de prosperitate. Singura condiție este ca sarea să fie un cadou și nu dată cu împrumut.

Cum ții oaspeții nedoriți departe de casa ta cu ajutorul sării

Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție de-a lungul vieții să fii vizitat de anumite persoane care ți-au umplut locuința de energie negativă. Pentru ca ei să nu îți mai treacă pragul vreodată, ai la îndemână următorul truc.

Sarea te va ajuta și în această situație. Tot ce trebuie să faci este să presari puțină sare pe podea, în camera unde a stat musafirul și la intrare, după ce oaspetele tău a părăsit locuința. Astfel, sarea va atrage energiile negative ale respectivei persoane. Următorul pas este să mături sarea care conține vibrațiile negative și să o arzi. Așa vei ține departe de casa ta musafirii nedoriți.

Citește și: „Câtă sare se pune în mămăligă, de fapt. Multe persoane fac greșeala, trucul secret care te ajută enorm

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9.1 279 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *