Mama lui Smiley a dat din casă. Cum se înțelege cu nora ei, Gina Pistol. Mărturisirea uimitoare

Ce își dorește mama lui Smiley cu privire la relația cu Gina

Nunta lui Smiley și a Ginei Pistol va rămâne în memoria tuturor invitaților care au luat parte la eveniment. Cu toții s-au distrat pe cinste. Printre ei, bineînțeles, s-au aflat și părinții celor doi proaspăt căsătoriți. În timpul unui interviu, mama lui Smiley a dat din casă și a vorbit despre relația cu nora sa, Gina Pistol.

Care este relația dintre mama lui Smiley și Gina Pistol. „Îmi doresc să fim mamă și fiică”

Ioana Maria, mama lui Smiley, a declarat că îi pare rău că nu locuiesc împreună. A mărturisit însă că o iubește și că, deocamdată se înțeleg foarte bine. Dorința mamei lui Smiley este să aibă o relație mamă-fiică. Cât despre Josephine, doamna Ioana Maria spune că este în culmea fericirii de când micuța a venit pe lume.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…) Sunt o bunică ce și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră, suntem fericiți”, a spus mama lui Smiley, soacra Ginei Pistol.

Ce mesaj le-a transmis mama lui Smiley, celor doi tineri căsătoriți, în ziua nunții

Mama lui Smiley a transmis și un mesaj pentru fiul său și soția acestuia. Ea își dorește să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității și să meargă după ele toată viața, astfel vor fi fericiți.

„Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”, a spus Ioana Maria.

Vezi și – De ce nu a aruncat Gina Pistol buchetul miresei, la nunta cu Smiley. Motivul pentru care nu a respectat tradiția, chiar ea a spus

Cine sunt părinții lui Smiley. Niciunul nu a avut o carieră în muzică

Părinții lui Smiley n-au avut vreo meserie care să aibă legătură cu muzica. Abia acum, după ce artistul și-a deschis o casă de discuri, mama sa a început să lucreze alături de el. Ea a fost contabil și o perioadă director financiar la HaHaHa Productions.

Tatăl lui Smiley, pe numele său Ion Maria, a fost pilot în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Ulterior a ajuns directorul unei fabrici de pâine din Cernica. Mama artistului, Ioana Maria, a fost contabilă și a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *