De ce nu a aruncat Gina Pistol buchetul miresei, la nunta cu Smiley. Motivul pentru care nu a respectat tradiția, chiar ea a spus

De ce nu a aruncat Gina Pistol buchetul miresei, la nunta cu Smiley. Motivul pentru care nu a respectat tradiția, chiar ea a spus

Gina Pistol și Smiley au avut o nuntă de vis weekendul acesta. Cei doi s-au cununat atât civil, cât și religios, sâmbătă, 27 mai, iar petrecerea a avut loc într-un cadru idilic de la marginea pădurii Snagov. Invitații, aproximativ 300 la număr, au fost numai unul și unul. De la artiști, colegi de breaslă ai celor doi, influenceri, cu toții au avut doar cuvinte de laudă la adresa întregului eveniment. Distracția a fost și ea pe măsura titulaturii de „nunta anului în showbiz-ul românesc”. Cu toate acestea, cuplul a omis anumite tradiții, printre care și „aruncarea buchetului”.

De ce nu a aruncat Gina Pistol buchetul miresei, la nunta cu Smiley

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță adorabilă, pe nume Josphine, care le umple zi de zi inimile de bucurie.

La începutul acestei luni, cei doi au anunțat public faptul că se căsătoresc, iar modul cum au ales să dea vestea cea mare a fost unul cu totul inedit. Smiley și Gina Pistol au publicat un video filmat pe aceeași bancă de pe care în urmă cu trei ani anunțaseră că urmează să devină părinți.

Nunta celor doi a fost cu adevărat de poveste. Localul situat în inima naturii a oferit contextul ideal pentru o petrecere de-a dreptul spectaculoasă. Invitații, aleși pe sprânceană, au dansat până dimineață, iar la final au avut doar cuvinte de laudă despre întreg evenimentul.

Însă chiar dacă toate detaliile au fost minuțios puse la punct, anumite tradiții românești nu s-au mai ținut. Mireasa nu a fost furată, dar nici nu a aruncat buchetul spre dimineață.

Dacă în ceea ce privește furatul miresei, mirii nu au fost de acord cu această datină, în privința aruncării buchetului, Gina Pistol a uitat complet de tradiția pe care ar fi vrut să o respecte mai mult pentru distracție.

„M-am luat cu distracția și am uitat să arunc buchetul…”, a scris Gina Pistol, recent, pe pagina ei de Instagram.

Citește și: S-a aflat de ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. A fost marele absent de la petrecere: „N-am avut ce să fac”

Smiley a uitat să cânte la propria nuntă

Însă nu doar prezentatoarea TV a fost prinsă în vâltoarea distracției și a omis anumite detalii. Și soțul ei a uitat să cânte, deși își propusese să facă acest lucru la nunta sa.

„Băi, am uitat… Deci, acum, i-am zis Ginei ‘Buchetul l-ai aruncat?’. Nici buchetul nu l-a aruncat. Să vă spun o treabă care mi s-a părut mie haioasă, astăzi. Am realizat că eu la nunta mea n-am cântat. Nu, n-am cântat la nunta mea, dar a cântat nevastă-mea. N-am apucat, am vrut și n-am mai apucat. Efectiv, n-am mai apucat, am vrut să cânt, mi-am pus căștile și nu am mai apucat, pentru că erau atât de mulți oameni care cântau, am mai primit și o surpriză, adică a fost haos, toată lumea a cântat și au fost atâția oameni care au cântat așa de frumos, trupa The Kolors, nici ei nu au apucat să cânte cât au avut de cântat. Damian Drăghici, la fel, mi-a făcut surpriză, a făcut și el un moment cu toată lumea. La un moment dat, unul dintre partenerii noștri mi-a făcut surpriză, l-a chemat pe Luis Gabriel care ne-a cântat, s-au cântat piesele mele în stilul lor. Deci, a fost ceva superb, după care a venit trupa Azur. Păi cred că cântat mai multe. A cântat și cu Damian, a cântat și cu Azur”, a mărsturisit artistul, potrivit știrileprotv.ro.

Citește și: „Cadoul de nuntă primit de Smiley și Gina Pistol de la nași: „Ne-au surprins”. Orice cuplu visează la asta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *