S-a aflat de ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. A fost marele absent de la petrecere: „N-am avut ce să fac”

Chef Bontea nu a putut onora invitația

Scris de: Daoud Andra

30 May. 2023

S-a aflat de ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. A fost marele absent de la petrecere: „N-am avut ce să fac”

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai. Au avut alături familiile, prietenii apropiați și numeroși colegi de breaslă, însă au fost și vedete care nu au putut onora invitația la nuntă. Printre acestea se numără și Sorin Bontea, juratul de la Chefi la Cuțite, care nu a putut fi alături de colega lui de platou în ziua nunții. Chef Bontea a explicat ulterior care a fost motivul pentru care a lipsit.

De ce nu a fost Sorin Bontea la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Gina Pistol are o relație specială cu echipa de la Antena 1, cu care lucrează de ani buni. Așa se face că, în ziua nunții, nu puteau lipsi de lângă ea colegii cu care a legat prietenii strânse în anii petrecuți pe platourile de filmare. Printre persoanele cu care vedeta are o relație apropiată se numără și chei trei chefi de la emisiunea Chefi la Cuțite, pe care Gina o prezintă din 2016.

Citește și: Bărbatul care a văzut rochia de mireasă a Ginei Pistol, înaintea lui Smiley. Ce rol a avut, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Chiar dacă toți cei trei jurați au fost invitați la nuntă, doar Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au onorat invitația. Mulți au remarcat absența lui Sorin Bontea de la nunta Ginei și a lui Smiley și s-au întrebat care a fost motivul pentru care nu a venit. Chef Bontea a lămurit misterul absenței sale și a spus că o problemă personală l-a împiedicat să vină.

„Da, eu marele absent? N-am ce să comentez, nu aș vrea să comentez nimic. Bineînțeles că am fost invitat. Am avut un motiv personal pentru care nu am fost. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme, fără să le iei în calcul, apar.”, a declarat Sorin Bontea, pentru Fanatik.

S-a aflat de ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. A fost marele absent de la petrecere N-am avut ce sa fac 1
Gina este apropiată de toți cei trei chefi

Și Andra a lipsit de la petrecere

Și în ceea ce-i privește pe colegii lui Smiley au fost câțiva care nu au putut ajunge la nuntă. Andra, cu care artistul este coleg de ani buni la Românii au Talent, dar și prieten, nu a putut onora invitația. În ziua în care Smiley s-a căsătorit, ea a cântat la un alt eveniment, la Cluj-Napoca. Cel mai probabil, Andra avea acel eveniment programat dinainte de a primi invitația la nunta lui Smiley și a Ginei. În timpul recitalului, artista a făcut însă o pauză pentru a le transmite lui Smiley și Ginei „Casă de piatră.”

Citește și: Locul unde își vor petrece Gina Pistol și Smiley luna de miere. E o locație superbă, mulți visează să ajungă aici VIDEO EXCLUSIV

„Smiley, îți spunem casă de piatră! Gina, Smiley, să fiți fericiți, să fiți sănătoși, vă iubim din toată inima și vă transmitem toată dragostea noastră și toată prietenia noastră! Să aveți distracție frumoasă acolo, și noi avem aici distracție.”, a spus Andra, pe Intagram Story, în timp ce se afla la un eveniment la Cluj-Napoca.

Citește și: Ce mărturii inedite au avut Smiley și Gina Pistol la nuntă. Invitații au rămas suprinși când au găsit asta pe masă

Printre invitații care au petrecut până în zori alături de Gina și Smiley s-au numărat Andreea Esca, Pavel Bartoș, Loredana Groza, Adela Popescu și Radu Vâlcan, Sore, Delia și Răzvan Munteanu, Adelina Pestrițu, Răzvan Fodor, Chef Florin Dumitrescu și soția lui, Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Elwira și Mihai Petre, Adda și Cătălin Rizea, Amalia Năstase și soțul ei, Raluka, Juno, Mario Fresh, Ruby, Marius Moga, CRBL, Horia Brenciu și Monica Bîrlădeanu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *