Margherita de la Clejani, de urgență la spital după ce a fost înțepata pe stradă de un bărbat

Scris de: Dana Cazacu

18 Aug. 2022

Margherita de la Clejani, de urgență la spital după ce a fost înțepata pe stradă de un bărbat

Miercuri, Margherita de la Clejani a fost atacată de un bărbat în timp ce se plimba pe străzile din Capitală. Tânăra a ajuns la spital după ce a fost înțepată de individul respectiv. Supărată foc din cauza celor întâmplate, Viorica de la Clejani a făcut o serie de declarații. „Mi-e scârbă de oameni, mi-e scârbă de Justiția română”, a spus artista. Se pare că Margherita nu a fost singura victimă.

Margherita de la Clejani a fost înțepata pe stradă de un bărbat

Polițiștii din București sunt în alertă, după ce un bărbat a atacat mai multe femei pe străzile Capitalei. Până în acest moment, două fete tinere au făcut sesizări la Poliție în acest sens. După cum am constatat oamenii legii, ambele femei au fost înțepate în zona sânilor. Potrivit playtech.ro, una dintre victime a fost chiar Margherita, fiica Vioricăi de la Clejani.

Conform Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în seara zilei de 17 august, polițiștii din Sectorul 1 au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost zgâriată de un bărbat care circula cu o trotinetă. 10 minute mai târziu, oamenii legii de la Serviciul de Poliție din Centrul vechi au primit o sesizare similară.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3”, spun reprezentanții DGPMB.

Margherita de la Clejani a fost înțepată pe stradă
Margherita de la Clejani, de urgență la spital după ce a fost înțepata pe stradă

Viorica de la Clejani: „Nu mai suport oamenii”

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost transportată la spital pentru a fi îngrijită, însă a refuzat internarea. Deși rana nu a fost gravă, Margherita a trecut prin clipe teribile. După ce a aflat cele întâmplate, Viorica de la Clejani a dat și primele declarații.

Conform spuselor artistei, fiica sa se simte bine, însă susține că este supărată la culme pentru că adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Ba chiar mai mult de atât, soția lui Ioniță de la Clejani se arată scârbită de Justiția din țara noastră.

„Acum e bine, a stat toata noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe strada, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate.

Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toata planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune. Mi-e scârbă de Justiția română, de procuratură și de tot. Am ziare din America, Franța care scriu de mine, de peste tot. N-am nevoie, nu mai suport oamenii”, a spus Viorica de la Clejani, potrivit playtech.ro.

Este important să menționăm și faptul că atacatorul celor două tinere este și acum căutat de oamenii legii.

3.1 55 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.