Vedetele sunt îngrozite după ce Margherita a fost înjunghiată pe stradă. Mesajul Vioricăi de la Clejani: “Mulțumesc că a scăpat cu viață”

Margherita a fost înjunghiată pe stradă și a ajuns de urgență la spital
Vedetele sunt îngrozite după ce Margherita a fost înjunghiată pe stradă. Mesajul Vioricăi de la Clejani: “Mulțumesc că a scăpat cu viață”

Scene șocante au avut loc în urmă cu două zile pe o stradă din București. Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, a fost înjunghiată de un necunoscut. Tânăra a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii i-au îndepărtat un obiect ascuțit din zona pieptului. O altă tânără fusese atacată înainte de același bărbat.

Viorica de la Clejani, mesaj disperat: “Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață”

Viorica de la Clejani a dezvăluit pe pagina sa de Instagram că medicii au scos un obiect ascuțit din sânul Margheritei, semn că viața i-a fost pusă în pericol. Din fericire, transmite artista, tânăra a scăpat și este în afara oricărui pericol. Celebra cântăreață spune că lucrurile nu vor rămâne așa, iar atacatorul va ajunge în spatele gratiilor pentru faptele sale.

“Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele. Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi. Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copiii pe tema acestui subiect? Dacă erau copiii voștri în locul Margăi? Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu acum ce să fac? Să-l las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?
Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic) rugați-vă la dumnezeu să vă aibă copiii în pază. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață!”, este mesajul Vioricăi de la Clejani.

Vedetele sunt îngrozite după ce Margherita a fost înjunghiată pe stradă

Mai multe vedete care au văzut postarea Vioricăi Manole au scris comentarii. Sunt îngrozite deoarece oricui i s-ar fi putut întâmpla să fie în locul Margheritei în momentul respectiv, pe strada respectiv.

“Doamne ferește. Nu pot să cred. Multă sănătate!”, a scris Misha la postarea Vioricăi de la Clejani.

“Doamne ferește!”, este mesajul Cristinei Șișcanu, șocată de cele întâmplate.

“Doamne fereșteee!!! 😰😱 Multa sănătate, Margăi, sa se fac bine repede, iar ție multa putere ca să treceți cu bine peste încercarea asta. Sunt cu gândul alături de voi!🙏🏻♥️”, a transmis Paula Chirilă pentru familia Margheritei.

Bărbatul care a înjunghiat-o pe Margherita a fost găsit

Bărbatul care a atacat-o pe Margherita și pe o altă tânără a fost găsit și se află în arest. Momentan se știe doar că are 38 de ani și locuiește în București.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *