Mesajul surprinzător al Simonei Halep. Cum a apărut sportiva în plin scandal de dopaj. Nu se aștepta nimeni

Simona Halep a revenit pe Instagram, cu un mesaj optimist

Scris de: Daoud Andra

22 Nov. 2022

Mesajul surprinzător al Simonei Halep. Cum a apărut sportiva în plin scandal de dopaj. Nu se aștepta nimeni

De când a fost acuzată de dopaj, Simona Halep a fost foarte puțin activă pe rețelele sociale. Sportiva s-a concentrat asupra strategiei pe care o va aborda, împreună cu avocații, pentru a-și demonstra nevinovăția. Acum, Simona a revenit pe Instagram, cu un mesaj optimist pentru urmăritorii ei. Ce a transmis, în plin scandal de dopaj.

Mesajul Simonei Halep, în plin scandal de dopaj

Simona Halep trece prin cea mai dificilă perioadă a carierei ei sportive. Jucătoarea de tenis luptă să își facă dreptate, după ce a fost acuzată oficial de dopaj. Ea este suspendată provizoriu și nu poate participa la competiții profesioniste, până când cazul se va soluționa.

Chiar dacă riscă o suspendare de până la 4 ani, Simona nu își pierde speranța și optimismul. Încă de la începutul scandalului de dopaj, ea a transmis că nu este vinovată și că va lupta să își facă dreptate. Recent, a revenit pe rețelele sociale cu un mesaj optimist pentru cei care o urmăresc. Sportiva a postat pe Instagram Stories un selfie în care apare cu zâmbetul pe buze, însoțit de mesajul: „Pacea începe cu un zâmbet – Maica Tereza”.

Mesajul surprinzător al Simonei Halep. Cum a apărut sportiva în plin scandal de dopaj, ipostază rarăDe când a fost acuzată de dopaj, Simona Halep a fost foarte puțin activă pe rețelele sociale. Sportiva s-a concentrat asupra strategiei pe care o va aborda, împreună cu avocații, pentru a-și demonstra nevinovăția. Acum, Simona a revenit pe Instagram, cu un mesaj optimist pentru urmăritorii ei. Ce a transmis, în plin snadal de dopaj. Mesajul Simonei Halep, în plin scandal de dopaj Simona Halep trece prin cea mai dificilă perioadă a carierei ei sportive. Jucătoarea de tenis luptă să își facă dreptate, după ce a fost acuzată oficial de dopaj. Ea este suspendată provizoriu și nu poate participa la competiții profesioniste, până când cazul se va soluționa. Chiar dacă riscă o suspendare de până la 4 ani, Simona nu își pierde speranța și optimismul. Încă de la începutul scandalului de dopaj, ea a transmis că nu este vinovată și că va lupta să își facă dreptate. Recent, a revenit pe rețelele sociale cu un mesaj optimist pentru cei care o urmăresc. Sportiva a postat pe Instagram Stories un selfie în care apare cu zâmbetul pe buze, însoțit de mesajul: „Pacea începe cu un zâmbet - Maica Tereza”. „Cel mai dificil meci din viața mea” A trecut o lună de când Simona Halep a fost acuzată de dopaj. Unul dintre testele anti-doping efectuate vara aceasta, la US Open, a ieșit pozitiv. Sportivei i s-a depistat în organism o sunstanță numită Roxadustat și de acolo a început o luptă pentru adevăr. La scurt timp după ce informația a fost făcută publică, jucătoarea de tenis a publicat un mesaj pentru cei care o urmăresc pe rețelele sociale. „Astăzi începe cel mai dificil meci din viața mea: o luptă pentru dreptate. Am fost notificată cu privire la faptul că am fost testată pozitiv pentru o substanță care se numește Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a venit ca un șoc imens pentru mine. De-a lungul carierei mele, nu mi-a trecut niciodată prin cap ideea de a trișa și este complet împotriva valorilor cu care am fost crescută. mesajul surprinzator al Simonei Halep
Postarea Simonei Halep de pe Instagram

„Cel mai dificil meci din viața mea”

A trecut o lună de când Simona Halep a fost acuzată de dopaj. Unul dintre testele anti-doping efectuate vara aceasta, la US Open, a ieșit pozitiv. Sportivei i s-a depistat în organism o substanță numită Roxadustat și de acolo a început o luptă pentru adevăr. La scurt timp după ce informația a fost făcută publică, jucătoarea de tenis a publicat un mesaj pentru cei care o urmăresc pe rețelele sociale.

„Astăzi începe cel mai dificil meci din viața mea: o luptă pentru dreptate. Am fost notificată cu privire la faptul că am fost testată pozitiv pentru o substanță care se numește Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a venit ca un șoc imens pentru mine. De-a lungul carierei mele, nu mi-a trecut niciodată prin cap ideea de a trișa și este complet împotriva valorilor cu care am fost crescută.

Să fiu pusă față în față cu o asemenea situație nedreaptă mă face să mă simt confuză și trădată. Voi lupta până la final să demonstrez că nu am luat niciodată conștient vreo substanță interzisă și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. Nu e vorba despre titluri sau bani. Este vorba despre onoare și despre dragostea pentru tenis, pe care o am de mai bine de 25 de ani.”, a scris Simona Halep atunci, într-o postare pe care a distribuit-o pe conturile ei de Facebook și Instagram.

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
7.1 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.