Mihai Bendeac a făcut anunțul. Ce pregătește de fapt, după ce a părăsit iUmor. Fanii au reacționat imediat: “Abia aștept”

Actorul urmează să lanseze o surpriză uriașă pentru fani
Mihai Bendeac a făcut anunțul. Ce pregătește de fapt, după ce a părăsit iUmor. Fanii au reacționat imediat: “Abia aștept”

Mihai Bendeac și-a surprins toți fanii! Celebrul actor a dezvăluit cu ce se ocupă după ce a părăsit juriul iUmor. La doar o zi după ce a publicat un mesaj cu legătură spre o altă televiziune, Mihai s-a decis să le spună urmăritorul ei despre ce este proiectul la care muncește în prezent.

Mihai Bendeac, surpriză pentru fani: “Munca noastră și personajele acelea merită asta”

Mihai Bendeac a renunțat la postul de jurat în cadrul emisiunii iUmor în urmă cu câteva luni. Celebrul actor nu a vrut să vorbească despre planurile pe care le are. Până acum! Se pare că le pregătește o surprize de proporții fanilor săi. Este vorba de un film la care lucrează în prezent, iar ulterior va mai face unul.

Dacă despre cel la care lucrează acum nu a dat detalii, despre următorul a dezvăluit că va fi un film despre personajele din Băieți de oraș. Actorul este de părere că efortul depus și personajele chiar merită un film.

“A photo by @micutzustandup Promit că, după ce termin filmul la care lucrez acum, fac “Băieți de oraș – The Movie”. Munca noastră și personajele acelea merită asta. ❤️🤗”, a scris Mihai Bendeac pe rețelele de socializare.

“Daaa! Abia aștept! / Să iasă mai repede că prea i-ai lăsat pe alții să iasă când tu ești tăticul lor! / De când aștept să scoți un film”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii pe care le-a primit Mihai Bendeac.

Citește și – Motivul pentru care Mihai Bendeac nu vrea să se căsătorească: “Nu va exista acest eveniment”

Mihai Bendeac, la Pro TV? Postarea care a ridicat o mulțime de semne de întrebare

Impresarul lui Mihai Bendeac dezvăluia în urmă cu câteva luni faptul că actorul încă este sub contract cu Antena 1. Mai mult nu a vrut să dezvăluie ce se petrece. Zilele trecute însă, Mihai Bendeac a surprins pe toată lumea cu o imagine postată pe contul său de Instagram. Este vorba despre logo-ul postului concurent, adică Pro TV. Fără să scrie detalii, actorul a dat de înțeles că urmează o schimbare.

Foarte mulți fani de-ai lui Mihai Bendeac au scris sute de comentarii cerându-i detalii despre această postare. Dacă unii au fost încântați că l-ar putea vedea în curând la Pro TV, alții au spus că ar fi vorba de trădare față de postul pentru care a lucrat atât de mulți ani.

Rămâne de văzut dacă a fost o glumă sau Mihai Bendeac urmează să fie văzut din nou în televiziune. Până acum este clar că și-a pus toți fanii pe jar cu informația că lucrează la un film.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *