Oase a trăit cel mai intens sezon al reality show-ului America Express. „Au alergat-o cu cuțitul, ce să mai”. Prin ce au trecut la filmări VIDEO EXCLUSIV

„Pentru concurenți a fost extraordinar de greu”

Oase sau Ionuț Dongo, pe numele din buletin, a devenit cunoscut publicului în momentul în care a câștigat sezonul doi al reality show-ului „Asia Express”, alături de CRBL. De atunci nu doar că a rămas în lumina reflectoarelor, dar a continuat să facă parte din ceea ce înseamnă competiția difuzată anual de Antena 1. La finalul sezonului „America Express”, Oase a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că a fost cea mai grea emisiune de până acum.

„Era totul organizat în avans”

Aflat la cel de-al patrulea sezon, unul în calitate de concurent și celelalte trei pe post de co-prezentator, Oase și-a putut face o imagine amplă despre ceea ce înseamnă cu adevărat acest reality show dar mai ales poate cu lejeritate să compare edițiile între ele.

„Acest sezon 100% a fost foarte greu. Nu știu cât de greu, pentru că nu știu eu toată logistica, nu-mi zice mie Mona Segall (n.r. producător general), că dacă îmi zicea mie era de rău, dar poți să-ți dai seama ținând cont că a fost mult mai periculos, bani cheltuiți în plus pe securitate, chiar foarte mulți bani cheltuiți pe securitate. În plus, fiecare echipă avea câte un bodyguard, mai pe scurt. A fost foarte dificil anul acesta din punctul acesta de vedere”, ne-a povestit Oase, completând că din acest motiv, echipa de producție a trebuit să lucreze cu 7 luni în avans pentru a se asigura că niciun concurent sau un membru al staf-ului nu este nici în ce mai mic pericol.

Citește și: Ce au pățit Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu în ultima zi la „America Express”: „A început să ne doară tot corpul, până în vârful degetelor” VIDEO EXCLUSIV

„Era totul organizat în avans. Unde ajungeai la locație, acolo trebuiau să vină federalii, că așa se numesc, care sunt o unitate specială de poliție, care se ocupă numai de cartele. Adică erau deal-uri făcute cu Guvernul. Nu poți să te duci așa de capul tău. Gândiți-vă că toate probele și toată emisiunea începe cu 7 luni înainte. Când încep toți să lucreze pe teren, totul este bine pus la punct. Nu se poate merge la întâmplare”.

„A trebuit la un moment dat să ne suim direct în mașină să plecăm”

Chiar și așa au existat situații în care nu au putut să controleze chiar totul și s-au lovit de neplăcere, însă din fericire nimeni nu a avut de suferit.

„Nu aveam voie să ieșim după ora 10 seara. M-am trezit ca în clasa I, când îmi zice mama să intru în casă. În anumite situații chiar nu apuci să te bucuri de peisaje sau ceva pentru că dacă cineva îți făcea o poză erai obligat în secunda doi să te sui în mașină și să pleci. Pentru că îți făceau poză, te căutau, după care te găseau, și cine știe ce urma. A fost foarte complicat din punctul ăsta de vedere”, a mai povestit Oase pentru EGO.ro.

Citește și: Ce meserie are soția lui Nelu Cortea. Câștigătorul America Express este foarte mândru de partenera sa

Cel mai greu le-a fost concurenților care erau nevoiți să umble noaptea pe străzi, în căutare de cazare, având după ei un operator și un reporter, aceștia din urmă fiind cei mai expuși din toată echipa de producție din România.

„Cum a fost și Alexandra, reporterul de la echipa lui Scărlătescu și Doina, dacă nu mă înșel. Au alergat-o cu cuțitul, ce să mai. Au fost tot felul de situații. Și noi a trebuit la un moment dat să ne suim direct în mașină să plecăm, dar e altfel când ești băiat, că noi eram cinci băieți în mașină. În plus că noi seara nu mai mergeam după cazare. Dar pentru concurenți a fost extraordinar de greu”, ne-a mai dezvăluit fostul câștigător de la Asia Express, completând însă că niciodată, în istoria competiției nu s-a întâmplat ca vreun concurent să se simtă amenințat sau în vreun pericol și să fie nevoit să apeleze la telefonul de urgență pentru a cere imediat ajutor.

„N-a fost cazul ca cineva să apese butonul de panică și Doamne ajută să nu se întâmple vreodată. Dar, da, sezonul acesta a fost foarte periculos”.

Oase a trăit cel mai intens sezon al reality show-ului America Express
Oase, la filmările pentru „America Express”

„Unitatea noastră de co-prezentatori stă puțin separat”

De fiecare dată, la revenirea în țară, Oase întâmpină aceeași problemă veșnică, atunci când prietenii îi cer să le spună cine este mare câștigător al sezonului.

„Acum chiar pot să vă spun cine a câștigat. Cătălin Bordea și Nelu Cordea”, a declarat amuzat Oase la o zi după ce s-a difuzat pe post marea finală.

Ce-i drept, fostul dansator de breakdance mărturisește că pe timpul filmărilor nu este la curent cu absolut tot ce se întâmplă cu concurenții și că abia când emisiunea este difuzată pe micul ecran, trăiește aventura alături de ei.

„Știi care este chestia. Eu mergând separat de ei, eu nu prea văd ce se întâmplă în cursă și abia seara când ajungeam îi întrebam pe toți ce s-a întâmplat. Unitatea noastră de co-prezentatori stă puțin separat. Mă mai văd cu Mona și cu Irina și pe ele le întrebam despre ce s-a întâmplat, cine ce ți-a zis. Dar până nu vezi pe TV nu poți să te bucuri de emisiune cum trebuie”.

Citește și: Câți bani au încasat Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express. Suma pe care au primit-o pentru fiecare ediție

„Barul nu-l mai am. L-am închis”

Deoarece partea de logistică nu intră în atribuțiile lui, între filmările dintre sezoane, Oase se concentrează pe alte proiecte. De curând și-a închis barul pe care îl avea în centrul Capitalei.

„Barul nu-l mai am. L-am închis. L-am deschis înainte să înceapă pandemia și l-am închis când s-a terminat pandemia. Nu mai puteam să fac față și am preferat să stau mai liniștit. Nu l-am închis neapărat că nu făceam profit, pentru că nu ieșeam pe minus, dar nici nu făceam ce trebuie, de ce să vă mint. Cumva am zis că mai bine să mă relaxez pentru că poate m-am băgat prea devreme în ceva ce nu știu să controlez foarte bine”, a mai povestit co-prezentatorul emisiunii „America Express”, completând că face tot felul de investiții, chiar și în zona de crypto.

„Am făcut investiții înainte să apar la TV, eu personal. Crypto fac de foarte mult timp, dar nu îmi place să vorbesc despre asta”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *