Câți bani au încasat Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express. Suma pe care au primit-o pentru fiecare ediție

În afara marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au mai câștigat și alte sume.
Câți bani au încasat Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express. Suma pe care au primit-o pentru fiecare ediție

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt câștigătorii acestui sezon de America Express. Cei doi au reușit să pună mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro, la capătul unei curse extrem de solicitante, dar și cu o mare încărcătură emoțională. Însă pe lângă banii primiți ca urmarea a câștigării trofeului, cei doi au fost recompensați și cu alte sume de-a lungul celor 10 etape ale competiției.

Câți bani au încasat Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express

În marea finală, Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au duelat pentru trofeul America Express cu echipa formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan. La capătul celor 7.000 de kilometri parcurși pe Drumul Aurului, trecând prin trei țări pline de locuri fascinante (Mexic, Guatemala și Columbia), dar confruntându-se și cu pericole, au fost anunțați câștigătorii acestui sezon.

„Acesta este trofeul. Sunteţi câştigătorii sezonului 5 America Express! Felicitări din tot sufletul”, i-a anunţat Irina Fodor pe Cătălin Bordea şi Nelu Cortea.

Cei doi au primit trofeul America Express și celcul în valoare de 30.000 de euro. De asemenea, ei au primit și titlul de cuceritori ai El Dorado pe Drumul Aurului. În plus față de marele premiu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost recompensați, de-a lungul competiției, cu diverse sume de bani.

Câți bani au primit pentru fiecare ediție

Pentru câștigarea celor 4 amulete au primit 4.000 de euro (câte 1.000 de euro pentru fiecare amuletă câștigată). Iar pe lângă acestea, ar mai fi sumele primite pentru participare. Deși până în acest moment nu au apărut informații referitoare la contractele celor doi, putem să facem o estimare comparând cu sumele obținute de concurenții sezoanelor trecute de Asia Express.

Astfel, pentru fiecare etapă în parte dintre cele 10 parcurse, Cătălin Bordea și Nelu Cortea ar fi primit între 1.000 și 1.500 de euro fiecare. Un calcul simplu ne arată că în afară de marele premiu și cele patru amulete, cei doi ar fi primit între 20.000 și 30.000 de euro pentru prezența lor în fiecare etapă a competiției.

Dacă mergem cu calculul mai departe, observăm că adunând toate sumele obținute pe parcursul competiției, cei doi concurenți au câștigat între 54.000 și 64.000 de euro. (30.000 euro marele premiu + 4.000 euro amuletele + 20.000-30.000 euro din participare).

Iar dacă împărțim suma finală la doi, aflăm că Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat fiecare o sumă cuprinsă între 27.000 și 30.000 de euro.

Cum au reacționat cei doi când au aflat că sunt câștigătorii America Express

După aflare veștii că sunt marii câștigători ai America Express – Drumul Aurului, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au izbucnit în lacrimi de bucurie și s-au îmbrățișat. Nu le venea să creadă că au câștigat!

„Îţi vine să plângi, să mulţumeşti, să iei în braţe. M-am uitat la ăsta (n.r. Cortea)… Este incredibilă senzaţia, este ceva unic”, a povestit Cătălin Bordea, după aflarea veştii că a câştigat America Express.

„Eram doi nebuni care nu înţeleg ce se întâmplă. N-am muncit pentru ceva atât de mult în viaţa mea. A fost o aventură şi un carusel… Nu se compară cu absolut nimic!”, a adăugat Nelu Cortea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Fotografiile care o ajută pe Lora să nu se abată de la planurile ei
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *