Obiectul pe care trebuie să-l ai în casa ta pentru a atrage banii. Acesta este de fapt secretul prosperității

Cele mai importante sfaturi pentru a atrage bogăția în viața ta.
Obiectul pe care trebuie să-l ai în casa ta pentru a atrage banii. Acesta este de fapt secretul prosperității

Există multe superstiții legate de bani, iar unele dintre ele chiar pot atrage bunăstarea în viața ta. Sunt reguli simple pe care dacă le respecți, îți pot aduce noroc și prosperitate. Energiile Universului funcționează după reguli bine stabilite, așa că iată ce trebuie să faci ca să îți crești șansele de îmbogățire.

Obiectul pe care trebuie să-l ai în casa ta pentru a atrage banii

Cu toții visăm la o viață plină de abundeță și lipsită de orice fel de griji. Fiecare dintre noi își dorește o situație financiară cât mai bună și să nu ducă lipsă de nimic. Ne putem bucura de aceste lucruri dacă respectăm numite reguli simple. Lidia Fecioru a oferit mai multe sfaturi prin care putem să atragem bunăstarea de partea noastră.

Bioenergoterapeutul a dezvăluit că în primul rând este foarte important modul în care ne raportăm la bani. Aceștia nu trebuie să stea niciodată îmăprăștiați, ci dimpotrivă, trebuie să fie adunați într-un singur loc și cât mai ascunși. Astfel vei putea atrage enrgia lor și îți vei mări șansele să te îmbogățești. Potrivit Lidei Fecioru, cele mai indicate locuri în care ar trebui să ținem banii sunt bucătăria și dormitorul.

De asemenea, un alt sfat important este să păstrăm bancnotele în ordine, de la cea mai mică valoare până la cea mai mare. Totodată, se spune că putem fi „călcați” de noroc dacă așezăm o monedă sub pragul ușii de la intrare, acesta fiind unul dintre ritualurile importante ale budiștilor cu privire la bani.

Citește și: „Zodiile care au mare noroc la bani. Acești nativi se bucură din plin de succes

Cele mai utile trucuri pentru a atrage bogăția

„Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat. Banii trebuie să aibă un loc special. Într-un portofel, cutie sau geantă. Trebuie să-i punem aşezaţi. Să facem şi ordine în ei. Fiecare la locul lui. De la mare la mic. Banii nu dispar de lângă tine, dacă pui nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc. Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă.”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Potrivit bioenergoterapeutului, bogăția este atrasă de anumite obiecte care trebuie să se regăsească în permanență pe masă sau pe aragaz.

„Trebuie să avem întotdeauna o cratiță, un castronel, care să fie cu ceva pe aragaz, ca să atragem bunăstarea. Sub faţa de masă sau sub vaza să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă. (…) Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă, într-un coș, o fructieră.”, a mai dezvăluit Lidia Fecioru.

Citește și: „Afirmații pozitive pentru a atrage banii și norocul în viața ta. Ce e bine să rostești zilnic. Schimbări uluitoare în viața ta

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 3-9 aprilie 2023
8.4 86 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce conțin antiperspirantele din Lidl și Kaufland. Detaliul de pe etichetă pe care mulți îl...
A înnebunit de furie! Ce lovitură uriașă i-a dat Shakira lui Pique
INCREDIBIL! Șeful de la PRO TV care a fost dat afară după numai o zi!...
De ce e bine să pui mălai în grădină, dacă stai la casă. Efectul este...
O mămică a arătat mai mult decât trebuia când și-a dus copilul la școală. Ce...
“În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei.” Ce studii are Deea...
De ce să nu speli motorul mașinii la jet de apă. Greșeala care strică imediat...
ULTIMA ORĂ Femeie cu plăgi pe gât şi brațe, găsită în toaleta Aeroportului Otopeni
Nepotul lui Ilie Balaci, 5 săptămâni în comă. Lorena Balaci: «I-am spus lui Dumnezeu să...
Anca Țurcașiu, concurentă la „Te cunosc de undeva!”: „Nu-mi plac deloc travestiurile”. EXCLUSIV
Cine cântă, de fapt, melodia „Boschetar”/ „Dacă aș putea”. Vali Boghean recunoaște: „Mă hrănește și...
În viața Leilor, Capricornilor și a Peștilor se arată o reușită și mulți bani. Leii...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *