Ora ta norocoasă în funcție de zodie. Cele mai bune momente pentru a lua decizii importante

Ți s-a întâmplat să te uiți la ceas și să vezi 12:12, 07:07 sau 22:22? Trebuie să știi ce înseamnă asta pentru fiecare zodie
Ora ta norocoasă în funcție de zodie. Cele mai bune momente pentru a lua decizii importante

Universul trimite semnale prin numerele în oglindă. Ți s-a întâmplat vreodată să te uiți la ceas și să vezi 11:11, 21:21 sau 10:10? Dacă le observi constant înseamnă că sunt numerele norocoase pentru tine. Află de mai jos care este ora norocoasă în funcție de zodie.

În astrologie este foarte important să îți cunoști ora în oglindă norocoasă. Astfel, vei ști când să profiți la maximum atunci când o vezi pe ceas sau în orice alt loc ai putea să o găsești.

Ce este ora în oglindă? Iată câteva exemple: 02:02, 19:19, 21:21, 07:07 și așa mai departe.

Ora ta norocoasă în funcție de zodie

Berbec. 01:01 este ora ta în oglindă norocoasă. Dacă vezi în mod repetat acest număr înseamnă că cineva este îndrăgostit de tine.

Taur. Numărul norocos în oglindă este 19:19. Dacă vezi des acest număr trebuie să știi că universul îți cere să gândești mai mult deciziile pe care vrei să le iei, pentru ca situația să fie în favoarea ta.

Gemeni. 23:23 este ora norocoasă în oglindă. Acest număr simbolizează pentru nativii Gemeni călătoria. Dacă îl vezi des înseamnă că este vremea să îți iei o vacanță.

Rac. Ora ta norocoasă este 00:00. Înseamnă că dacă ești într-o situație dificilă e momentul să o iei de la capăt, fără să disperi. Este ora care îți aduce pace și calm.

Leu. Ora 10:10 reprezintă numărul tău norocos. Potrivit numerologiei, această oră reprezintă pentru tine fericirea și averea, scrie panoramaweb.com.

Fecioară. 06:06 este ora care reprezintă pentru tine iubirea de sine și pacea interioară. De fiecare dată când o vezi amintește-ți că ai mult talent și nu trebuie să te judeci în funcție de greșeli.

Balanță. Numărul tău norocoasă în oglindă este 11:11. Atunci când îl vezi pe ceas, la televizor sau pe stradă, trebuie să îți pui o dorință. Potrivit astrologiei, sigur se va împlini.

Scorpion. Ora norocoasă în oglindă este 21:21. Reprezintă faptul că lucruri minunate sunt pe cale să ți se întâmple.

Săgetător. 18:18 este numărul pe care dacă îl vezi, trebuie să știi că te v ajuta să îți îmbunătățești comunicarea cu familia și partenerul de viață.

Capricorn. Când vezi ora 15:15 trebuie să știi că fosta iubire se gândește la tine. Dacă o să îl vezi mai des înseamnă că nu te poate scoate din minte și poate este un semn că vă mai dați o șansă.

Vărsător. 09:09 este ora în oglindă norocoasă. Aceasta îți spune că e vremea să iei o pauză și să te bucuri de lucrurile mici care te fac să zâmbești.

Pești. Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate și vezi ora 04:04 înseamnă că vei fi bine, iar starea ta de sănătate își va reveni în curând.

8.9 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.