Horoscop chinezesc. Care este numărul tău norocos în 2022

Horoscop chinezesc. Care este numărul tău norocos în 2022 și ce semnificații are în funcție de zodiacul chinezesc.
Horoscop chinezesc. Care este numărul tău norocos în 2022

De curând am pășit într-un nou an, iar pentru mulți dintre noi, 2022 este unul promițător. Așteptările sunt mai mari și speranțele pe măsură. Se spune că, există câteva nume norocoase în zodiacal chinezesc, care vă pot influența destinul. Pentru asta, trebuie să cunoști ce animal ești în zodiacal chinezesc.

Horoscop chinezesc. Care este numărul tău norocos în 2022

De unde vine zodiacul chinezesc. Totul a pornit de la Budha

Buddha, înainte să părăsească această lume, a convocat toate animalele de pe pământ, dar numai douăsprezece au venit pentru a-și lua rămas bun. 

Pentru a le răsplăti pe cele care s-au prezentat înaintea lui, Buddha a hotărât ca fiecare an din calendar să poarte numele unuia dintre ele, în ordinea sosirii lor. Horoscop chinezesc. Care este numărul tău norocos în 2022.

Pentru a cunoaște acest număr norocos trebuie să-ți cunoști animalul horoscop chinezesc, așa că dacă te gândești să participi la loterie sau pur și simplu să ții cont de numărul norocos pentru a atrage energii bune, iată tot ce trebuie să știi.

Anul acesta, multe semne ale zodiacului chinezesc vor avea parte de reușite pe plan profesional. Enele dintre acestea își vor găsi marea dragoste, iar alții vor lega prietenii de lungă durată. Află previziunile din acest horoscop chinezesc. Care este numărul tău norocos în 2022 și ce simbolizează. 

Horoscop chinezesc. Care este numărul tău norocos în 2022

Șobolan, Tigru și Dragon 

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de un an cu reușite pe mai multe planuri. Este anul Tigrului, iar acest animal vă va împărtăși o parte din norocul său. Numărul norocos pentru anul acesta este 2. Veți avea parte de surprize și în sfârșit vă veți duce la bun sfârșit ceea ce v-ați propus. Nu uitați, prietenii nu sunt întotdeauna sinceri, iar acest lucru va poate afecta. 

Bivol, iepure și șarpe 

Numărul norocos al acestor animale din zodiacul chinezesc este 9. Această cifră simbolizează longevitatea, eternitatea, fericirea. Profitați din plin de următoarea perioadă, pentru că acesta an este anul vostru, iar norocul vă va da târcoale. De asemenea, anul acesta veți lega prietenii și aveți șansa să vă găsiți persoana iubită. 

Cal, maimuță și porc

În acest 2022 începe un nou ciclu, totuși, acest lucru va avea mai multe efecte asupra acestor animale din horoscopul chinezesc, deoarece numărul lor norocos simbolizează nașterea și o nouă viață.

Numărul tău norocos este 3. Profitați din plin de anul în care tocmai am intrat. Este un an favorabil pe mai toate planurile. 

Capră, Cocoș și Câine 

Pentru acești trei nativi, anul 2022 este un an bun din mai multe muncte de vedere, însă, cu mici excepții. Vor fi și perioade tensionate, însă cu răbdare, veți reuși să treceți cu bine peste acestea. Familia va fi alături de voi în momentele delicate. Numărul vostru norocos este 1. Nu este întâmplător, pentru că în multe situații veți fi pe primul loc, iar acest lucru vă va aduce mulțumire sufletească. 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *