Porecla crudă primită de Kate Middleton. Are legătură cu trecutul ei. Cum obișnuiau să-i spună prietenii lui William

Are legătură cu meseria mamei sale

Scris de: Daoud Andra

26 May. 2023

Kate Middleton și prințul William s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, pe vremea când amândoi erau studenți la universitatea St. Andrews. Cei doi au început să formeze un cuplu încă din studenție, însă nu toată lumea a văzut cu ochi buni relația lor. Ce poreclă i-au pus prietenii lui William iubitei sale, la începutul relației. S-au legat de un aspect din trecutul familiei ei.

Ce poreclă a primit Kate Middleton de la prietenii lui William

În momentul în care au început să se afișeze în calitate de cuplu, William și Kate au avut de-a face cu tot felul de păreri din partea apropiaților. Mulți au spus că ea nu va ajunge niciodată prințesă, deoarece nu făcea parte dintr-o familie cu sânge albastru. Anii au trecut și Kate le-a dovedit tuturor celor care au criticat-o că se înșelau.

Citește și: Primul lucru pe care îl va face Kate Middleton când va deveni regină. A fost auzită spunând asta, pe mulți i-a surprins

Printre contestatarii relației lor se numărau și unii prieteni ai lui William. Aceștia îi găsiseră o poreclă răutăcioasă lui Kate Middleton, potrivit expertului regal Katie Nicholl. Ei o numeau pe Kate „doors to manual”, făcând referire la faptul că mama ei a lucrat ca însoțitoare de bord în tinerețe, pentru compania British Airways.

Această expresie este folosită de comandantul aeronavei, atunci când avionul aterizează după un zbor, iar ușile sunt deblocate de către membrii echipajului. Însoțitorii de bord au obligația de a verifica dacă toate ușile avionului sunt în poziție corectă.

Citește și: Ce face în mare secret Kate Middleton. Prințul William are toate motivele să fie gelos

Unde a lucrat Kate Middleton, înainte să-l cunoască pe prințul William
Kate Middleton și prințul William, în timpul studenției

Ce job-uri a avut Kate înainte de a intra în familia regală

Soția prințului William provine dintr-o familie obișunită și, la fel ca orice tânăr, a avut meserii comune înainte de a se căsători cu prințul. Aceasta a absolvit facultatea în anul 2005, însă și în timpul studenției a lucrat pentru a face rost de bani. Presa internațională scrie că prințesa a fost, la un moment dat, șef de punte la complexul Ocean Village Marina din Southampton. A lucrat pe acest post timp de 4 luni și a lăsat o impresie bună celor cu care a colaborat.

Citește și: Porecla haioasă a prințului Louis. Cum îi spune Kate Middleton fiului său cel mic, folosește un apelativ amuzant

Un alt job pe care l-a avut prințesa de Wales a fost acela de ospătăriță. La fel ca mulți studenți, Kate Middleton a lucrat într-un bar în tinerețe. Aceasta a dezvăluit, într-o emisiune din 2019, că în perioada facultății a avut acest job, dar că nu s-a descurcat prea bine.

După facultate, Kate Middleton s-a angajat la un mare lanț de magazine de modă: Jigsaw. Actuala prințesă avea 24 de ani atunci și era deja implicată în relația cu prințul William. După ce și-a dat demisia de la Jigsaw, Kate Middleton a început să lucreze cu familia ei, la afacerea cu decorațiuni pentru petreceri, înființată de mama sa. A lucrat acolo din 2007 până în 2011, când s-a căsătorit cu prințul William.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Fiica Andreei Marin, într-o rochie extrem de scurtă
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *