Primul lucru pe care îl va face Kate Middleton când va deveni regină. A fost auzită spunând asta, pe mulți i-a surprins

Prințesa de Wales și-a dezvăluit cel mai important plan

Scris de: Daoud Andra

25 May. 2023

Kate Middleton și-a reluat atribuțiile regale, după încoronarea regelui Charles. Prințesa de Wales a participat recent la o întâlnire cu copii și le-a răspuns celor mici la cele mai mari curiozități. Copiii au vrut să știe care este primul lucru pe care îl va face Kate Middleton când va deveni regină, dar și cât de greu este să ai un asemenea rol, iar prințesa i-a lămurit.

Acesta este primul lucru pe care îl va face Kate Middleton când va deveni regină

De când a intrat în familia regală a Marii Britanii, Kate se pregătește intens pentru momentul în care va deveni regină. Odată cu încoronarea lui Charles, prințul William a devenit următorul succesor la tron. Este doar o chestiune de timp până când prințul de Wales îi va lua locul pe tron tatălui său, iar Kate va fi regină consoartă.

Citește și: Ce face în mare secret Kate Middleton. Prințul William are toate motivele să fie gelos

Prințesa de Wales a participat recent la o întâlnire în aer liber cu elevii de la o școală. Ea le-a răspuns celor mici la câteva întrebări și le-a explicat și de ce nu poate da autografe. Kate Middleton a fost întrebată de un copil care este primul lucru pe care îl va face în calitate de regină, iar răspunsul a venit prompt: „voi ajuta copiii”, a spus prințesa.

Kate le-a mai spus celor mici că a face parte din familia regală „presupune multă muncă, dar cel mai bun lucru este că am ocazia să cunosc copii ca voi”. Prințesa le-a explicat celor mici și de ce nu le poate da autografe: există riscul ca semnătura ei să fie falsificată și, din motive de securitate, nu are voie să semneze acte neoficiale.

Citește și: Porecla haioasă a prințului Louis. Cum îi spune Kate Middleton fiului său cel mic, folosește un apelativ amuzant

Primul lucru pe care îl va face Kate Middleton când va deveni regină. A fost auzită spunând asta, pe mulți i-a surprins
Primul lucru pe care îl va face Kate Middleton când va deveni regină. A fost auzită spunând asta, pe mulți i-a surprins

Kate a bifat încă o apariție plină de rafinament

Pentru vizita la școală, prințesa de Wales a ales o rochie lungă, cu mâneci lungi, într-o culoare veselă. Ținuta roz a fost accesorizată cu un cordon care i-a pus în valoare talia și o pereche de sandale nude, casual, cu platformă, având în vedere că întâlnirea a avut loc pe spațiul verde.

Citește și: Îngrijorată și foarte stresată! Ce s-a întâmplat cu Kate Middleton la încoronarea Regelui Charles. Gesturile care au arătat că nu a fost deloc în largul ei

Kate a stat la picnic cu elevii și au savurat fructe proaspete, în timp ce le-a răspuns la întrebări. Soția prințului William s-a simțit în elementul ei între copii, dat fiind că îi iubește pe cei mici și este, la rândul ei, mama a trei copii. De când face parte din familia regală, mai întâi în calitate de ducesă, apoi de prințesă, Kate Middleton s-a implicat în numeroase acțiuni de voluntariat cu scopul de a ajuta copiii.

După cum le-a dezvăluit recent celor mici, ea are de gând să continue activitatea caritabilă în această direcție și atunci când va fi regină.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *