Profeția lui Nostradamus despre domnia regelui Charles. Cât timp ar putea rămâne la conducerea Marii Britanii

Cine ar putea să îi ia locul regelui Charles al III-lea?
Profeția lui Nostradamus despre domnia regelui Charles. Cât timp ar putea rămâne la conducerea Marii Britanii

Astrologul Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a făcut multe previziuni, inclusiv cu privire la viitorul familiei regale. Acesta a prezis când va muri regina Elisabeta, dar și cât timp se va afla pe tron fiul ei, regele Charles al III-lea. A menționat inclusiv cineva îi va lua locul ulterior.

Profeția lui Nostradamus despre domnia regelui Charles

Nostradamus a prezis faptul că regina Elisabeta a II-a va muri „în jurul anului 2022, la aproximativ 96 de ani‟. Exact așa s-a și întâmplat. Mario Reading, expert în astrologia secolului al XVI-lea, a reinterpretat profețiile lui Nostradamus.

Nostradamus a spus în urmă cu 447 de ani faptul că domnia regelui Charles ar putea fi una scurtă. Potrivit lui, el va abdica din cauza presiunii societății.

„Prințul Charles va împlini 74 de ani în anul 2022, când va prelua tronul, dar resentimentele care i-au fost aduse de o anumită proporție din populația britanică, în urma divorțului său de Diana, Prințesa de Wales, vor persista‟, se arată în cartea lui Mario Reading.

Prințul Charles, noul rege al Marii Britanii
Prințul Charles, noul rege al Marii Britanii

Cine ar putea să îi ia locul regelui Charles al III-lea?

Nostradamus a vorbit și despre faptul că un bărbat care nu s-a așteptat niciodată să devină rege i-ar lua locul regelui Charles. Potrivit lui Mario Reading, Nostradamus s-ar fi referit fie la Prințul Harry, fie la australianul Simon Dorante-Day, care susține că ar fi fiul secret al regelui Charles și al Camillei Parker.

„Asta înseamnă că prințul William, care se așteaptă să îi ia locul tatălui său, va fi scos din calcule?‟, se întreabă Mario Reading, potrivit clickpentrufemei.ro.

Cine este Simon Dorante-Day, bărbatul care susține că este fiul secret al regelui Charles și al soției sale, Camilla?

Simon  Dorante-Day este că s-a născut în 1966 în Gosport, Portsmouth (Marea Britanie). A fost adoptat de un cuplu când avea opt luni. Bunicii săi au lucrat pentru regina Elisabeta și prințul Philip. El susține că bunicul său a primit o distincție pentru serviciile sale, iar bunica sa i-a spus că este fiul Camilei și al lui Charles. Potrivit teoriei inginerului, Charles și Camilla s-au cunoscut în 1965, iar ea a dispărut timp de cel puțin nouă luni de pe scena socială. Charles a fost trimis atunci în Australia.

Vă reamintim că regele Charles a urcat pe tronul Marii Britanii după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Monarhul avea 96 de ani și s-a stins din viață pe data de 8 septembrie 2022, după 70 de ani de domnie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
6.8 1034 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *