Capriciile de lux ale regelui Charles. Aceste cereri inedite l-au făcut cunoscut drept „prințul răsfățat”

"Dopul de la baie trebuie să fie într-o anumită poziție, iar temperatura apei trebuie să fie caldă"
Capriciile de lux ale regelui Charles. Aceste cereri inedite l-au făcut cunoscut drept  „prințul răsfățat”

Nu există nicio îndoială că Regele Charles al III-lea a crescut înconjurat de bogăție și confort care i-au forjat caracterul și, poate, gusturile. După gestul controversat pe care l-a făcut în ziua proclamării sale, au ieșit la iveală răsfățurile de lux pe care le are și pe care orice angajat al Palatului Buckingham ar trebui să le cunoască dacă vrea să lucreze pentru el.

Filmulețul în care Charles este văzut supărat pentru că o sticlă cu cerneală îi stătea în cale pentru a semna documentul proclamării sale a făcut înconjurul lumii. S-a relatat că monarhul britanic a avut o atitudine neplăcută cu unul dintre ajutoarele sale, căruia i-a cerut să îndepărteze obiectul care îi stătea în cale. Acest lucru a generat un val de critici pe rețelele de socializare, internauții spunând că nu ar fi trebuit să se comporte astfel când era vorba de o acțiune simplă, care nu i-a luat nici măcar două secunde să o facă. Iată mai jos care ar fi capriciile de lux ale regelui Charles, dezvăluite de apropiați de-a lungul timpului.

Capriciile de lux ale regelui Charles

Noul rege al Marii Britanii se bucură de avantajele regalității și, odată cu acestea, își permite luxul de a fi „pretențios” în privința anumitor lucruri din viață, au dezvăluit persoane care au lucrat pentru el. Potrivit documentarului „Serving the Royals: Inside the Firm”, fostul prinț de Wales și-a câștigat titlul de „prinț răsfățat” în rândul personalului de la reședința sa de la Clarence.

De exemplu, fostul majordom al prințesei Diana, Paul Burrell, a declarat că „pijamalele lui sunt călcate în fiecare dimineață, șireturile de la pantofi sunt aranjate, dopul de la baie trebuie să fie într-o anumită poziție, iar temperatura apei trebuie să fie caldă”. El a adăugat că nu pune pasta de dinți pe periuța prințului și le cere angajaților săi să facă acest lucru pentru el, potrivit panoramaweb.com.

Prințul Charles, noul rege al Marii Britanii
Prințul Charles, noul rege al Marii Britanii. Ce atribuții îi revin

Regulile de care ține cont regele Charles atunci când este plecat

Se pare că acesta își poartă cu el și „cutia cu micul dejun” oriunde merge, potrivit bucătarului Graham Newbould, un fost membru al personalului regal. Această cutie poate include pâine, fructe și sucuri. „Oriunde merge prințul (acum regele Charles al III-lea) în lume, cutia cu micul dejun merge cu el. Are șase tipuri diferite de miere, niște muesli speciali, nucile lui”, a spus bucătarul.

De asemenea, el poate fi foarte pretențios în ceea ce privește modul în care savurează brânza și biscuiții la sfârșitul meselor și insistă ca aceștia să fie încălziți la o anumită temperatură, a declarat o sursă regală pentru MyLondon.

Departe de casă, Charles are, de asemenea, cerințe stricte în ceea ce privește călătoriile: când era prinț, s-a aflat că monarhul își transporta propriul capac de toaletă și hârtie igienică. Tina Brown a detaliat că noul rege ar fi trimis o dubă cu bunurile sale la casele de la țară ale unor prieteni cu o zi înainte de a se afla în țară, pentru a-și descărca „patul, mobila și chiar tablourile”.

7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.