Rona Harner a fost azi condusă pe ultimul drum. Primele imagini cu înmormântarea artistei FOTO + VIDEO EXCLUSIV

Adio Rona Hartner

Rona Hartner s-a stins din viață la doar 50 de ani. A lăsat în urmă multă suferință și durere. Vineri, 1 decembrie 2023, chiar de Ziua Națională a României, regretata artistă va fi condusă pe ultimul drum. În exclusivitate, Ego.ro vă prezintă primele imagini de la înmormântarea care va avea loc la cimitirul Bellu catolic din Capitală.

Rona Hartner este înmormântată de 1 decembrie

Zi neagră pentru familia și prietenii Ronei Hartner. Aceasta urmează să fie condusă pe ultimul drum, la capela Cimitirului Bellu catolic din București s-a strâns deja lume pentru a-și lua rămas bun de la regretata actriță. Printre aceștia se află primul soț al ei, Rocco Sedano, și fiica pe care o au împreună, Rita.

Vestea morții Ronei Hartner a întristat o țară întreagă. Amintim că actrița s-a stins din viață la 23 noiembrie 2023, după o luptă cruntă cu cancerul. Din păcate, boala i-a fost fatală, deși a sperat până în ultima clipă că se va vindeca.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a fost adus în România la data de 29 noiembrie 2023 și dus direct la Capela Cimitirului Belu. Aceasta urmează să fie înmormântată astăzi, 1 Decembrie 2023, la ora 12:00. Potrivit surselor Ego.ro, Rona Hartner a vrut ca sicriul să fie pus direct pe pământ.

Imagini dureroase de la capelă


Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani. Regretata artistă a plecat la ceruri, după ce s-a luptat multă vreme cu o boală necruțătoare. Ea descoperise că suferă de cancer la colon și ficat în anul 2019. Iniția, primul tratament a vindecat-o, însă, din păcate, patru ani mai târziu, boala a recidivat. Acum ceva timp, vedeta a aflat că are metastaze la creier, iar săptămâna trecută, fosta concurentă de la Te cunosc de undeva și-a dat ultima suflare.

După ce s-a răspândit vestea că Rona Hartner nu mai este în viață, artiști și oameni simpli au transmis numeroase mesaje de condoleanțe. Sora ei, Rinda Hartner, a ținut să le mulțumească tuturor printr-un mesaj pe internet:

„Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat aceast priveghi aseară. Biserica era plină de prieteni și muzicieni. Vă mulțumim tuturor pentru cuvintele și mărturiile frumoase scrise, vă mulțumim pentru muzica pe care a iubit-o atât de mult, vă mulțumim că ne-ați ajutat să trecem prin aceste momente care onorează viața Ronei”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.2 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *