Secretul siluetei Cristinei Joia. Alimentul pe care nu-l consumă niciodată: „Pentru mine este o alegere” VIDEO EXCLUSIV

„Am 45 de ani și nu m-am vopsit niciodată”

Cristina Joia este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară, devenind celebră cu ajutorul emisiunii „Visuri la cheie”. De-a lungul sezoanelor, arhitecta a impresionat nu doar prin dăruirea cu care a renovat casele oamenilor, dar și prin aspectul fizic. Cu toate că este des complimentată de colegi și parteneri, Cristina Joia a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu se consideră o femeie frumoasă și nici nu dorește să atingă perfecțiunea.

Cum se mneține Cristina Joia în formă, la 45 de ani

Extrem de sinceră, Cristina Joia ne-a mărturisit că până în momentul de față, la cei 45 de ani, a mizat doar pe moșternirea genetică și că nu a apelat la niciun fel de artificiu pentru a-și îmbunătăți imaginea. Mai mult decât atât, recunoaște că este singura din gașca de la „Visuri la cheie” care fură din dulciurile colegilor.

„De unde știi că mâncăm? Cred că cineva ți-a zis că eu mănânc și papanașii colegilor. Mie îmi plac dulciurile, mă răsplătesc. De când eram mică, de câte ori luam nota 10, mama îmi dădea dulciuri și mi-a rămas așa. Și acum mă răsplătesc singură. În plus, la sfârșitul fiecărei luni, Dragoș aduce un tort la filmări și îl mâncăm toți. E un fel de celebrare. E foarte drăguț. De ce aș renunța la chestia asta?”, ne-a povestit Cristina Joia.

Culmea este că nu se vede absolut deloc că este o mare devoratoare de calorii, căci continuă să aibă o siluetă impecabilă.

„Se vede, nu te gândi. Nu merg la sală, am 45 de ani, asta e. Dar ideea este că noi, pe șantier, chiar facem foarte mulți kilometri, mergem du-te-vino. E un fel de sală, dar sală cu sens la sfârșit. Se vede că nu merg la sală. Nu am mers în viața mea. Am amenajat trei săli de antrenamente și cei de acolo mi-au zis să vin și eu să lucrez. N-am timp, n-am când. Sincer, prefer să pictez sau să fac orice altceva”, a mai povestit designerul pentru EGO.ro, completând că în momentul de față nu crede că sportul își va face prea curând loc în viața ei.

„Nu spun, este foarte bine să te respecți, să te iubești, să faci sport, doar că pentru mine este o alegere. Mă gândesc că pot să fac ceva mai creativ. Dar am zis că după 45 de ani încep să mă duc și eu la sală. Ar fi cazul. Adică na”.

Cristina Joia
Chiar dacă nu merge la sală, Cristina Joia este activă

„Am 45 de ani și nu m-am vopsit niciodată”

Singurul produs pe care l-a scos din alimentația ei este carnea, lucru care se pare că îi este benefic organismului ei.

„Eu nu mănânc carne, dar nu mănânc carne pentru că iubesc animalele și mă gândesc că dacă toți am consuma mai puțină carne ar fi mai puțină poluare și așa mai departe. Dar glutenul este viața mea, pișcoturi și tot felul de genul ăsta, lapte, brânză”, ne-a mai povestit Cristina Joia care este conștientă însă de faptul că este timpul să ia atitudine și să nu mai mizeze atât de mult pe genă.

„Am 45 de ani și nu m-am vopsit niciodată, nu am încă fire albe. Probabil că am o genă bună, moștenirea genetică mă ajută în momentul de față. Mama este slăbuță. Dar acum știi cum e, moștenire-moștenire, dar mai trebuie să fac ceva și pentru asta. Dar nu mă consider o femeie în genul acela decorativă, frumoasă sau estetică. Eu spun despre mine că sper să am carismă. Ceea ce nu e totuna cu frumusețea. Nu e ca și cum: aoleu ce am avut și ce am pierdut. O să îmbătrânesc, o să mă îngraș, asta e viața”, a mai completat amuzată Cristina Joia pentru EGO.ro.

Citește și: Planul de pensionare pe care îl au Monica Anghel și gașca ei de prietene. „Să fim undeva pe o plajă în Panama, să stăm la soare și să ne bucurăm una de celalaltă” VIDEO EXCLUSIV

„Fiul meu mă pune să-i pictez toată ziua prin cameră”

Când nu este la filmări sau pe șantier, Cristina Joia își dedică tot timpul fiului ei, Andrei, cu care are o relație specială. Conștient de cariera mamei sale încă de când era la grădiniță, micuțul profită de pe urma acestui lucru și îi cere periodic să îi decoreze camera cu actorii lui preferați. La fel de solicitată este și la școală, când profesoarele îi cer ajutorul pentru a decora clasele de studiu.

„La un moment dat, învățătoarea mi-a spus că sala este un pic anostă, dacă vreau să mă implic un pic. Adică mi-a sugerat. Era la școală. Grădinița era privată și arăta destul de bine, nu avea nevoie de aranjat. M-am implicat cât am putut. Fiul meu avea alte „probleme”. El în fiecare an avea câte un personaj de desen preferat și mă punea să-i pictez toată ziua prin cameră. Se schimba de la un an la altul, așa că i-am zis că o să-i pictez pe pânză că nu stau să zugrăvesc toată ziua, de 10 ori în fiecare lună”, ne-a mai spus Cristina, completând că preferă de o mie de ori să redecoreze camera sau să îl ajute la teme care țin de creație decât să facăă împreună exerciții la matematică.

Citește și: Andreea Bălan și-a schimbat complet modul de viață. „Nici banii nu îi mai strâng, că am strâns destul”. În ce alege să investească VIDEO EXCLUSIV

„Îmi pune capac cu unele teme. Pe mine matematica m-a pierdut în clasa a 2-a, a 3-a, cam pe atunci s-a oprit. Eu și la ora de matematică desenam, la școală. Desenam pe spatele caietului și profesoara mă certa că nu sunt atentă. Eu eram pe partea de uman, deci la matematică chiar nu m-a prins. Matematica nu mi se pare creativă. Mi se pare până la un punct. Dacă te duci în fizică, în metafizică, deja te duci în altă zonă.

Eistein pentru mine era un poet. Adică dincolo de lucrurire foarte clare și reale, el a fost creativ, a văzut dincolo, a fost un vizionar. Algebra aia seacă mie nu îmi spune nimic. Îmi plăcea geometria pentru că avea legătură cu desenul tehnic. Dar la algebră chiar nu. Mă punea profesoara să umplu tabla cu toate formulele alea și la sfârșit mi se părea că nu se întâmplă nimic. Adică cu ce mi se schimbă mie viața?”, a mai declarat arhitecta.

Cristina Joia
Cristina Joia face parte din echipa „Visuri la cheie”

„Vreau să plec într-o vacanță pentru că a fost așa o perioadă foarte condensantă pentru mine”

Pentru că a mai încheiat un sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, cel de-al 9-lea, Cristina Joia simte nevoie de o pauză. Cu atât mai mult cu cât ultimele luni au fost destul de agitate pentru ea, mai ales după ce a anunțat public că a divorțat de Bogdan, tatăl fiului ei.

„Vreau să plec într-o vacanță pentru că într-adevăr a fost așa o perioadă foarte condensantă pentru mine și cu multe lucruri. Chiar mi-aș dori să plec într-o vacanță, mi-aș dori să fac o expoziție. Trebuie să fac atâtea lucruri că sincer nu am ore, deși dorm 4-5 ore pe noapte, nu îmi ajunge viața să fac câte lucruri mi-aș dori să fac”, a declarat Cristina Joia pentru EGO.ro, care speră că în această pauză dintre filmări să reușească să organizeze și expoziția de picturi la care visează de ani buni.

„Asta nu înseamnă că nu pictez. Pictez în fiecare seară. Eu pictez, doar că eu dau lucrările și nu apuc să le strâng și să fac o expoziție, dar eu nu am încetat să pictez”.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *