Soluții pentru uscarea hainelor iarna. Unde îți poți usca rapid hainele în interiorul casei fără să le pui pe calorifer sau în balcon

În sezonul rece, uscarea hainelor este mai dificilă
Soluții pentru uscarea hainelor iarna. Unde îți poți usca rapid hainele în interiorul casei fără să le pui pe calorifer sau în balcon

A venit iarna, așa că uscarea hainelor devine tot mai grea pentru toate gospodinele. Dacă nu aveți un uscător de rufe în casă, lucrurile s-ar putea să fie cu atât mai dificile. Totuși, experții vin cu anumite soluții pentru ca hainele să se usuce mai rapid. Iată cum puteți usca hainele mai rapid în interiorul locuinței.

Soluții pentru uscarea hainelor iarna

Uscarea hainelor în interiorul casei nu este una dintre cele mai ușoare sarcini. Persoanele care locuiesc la apartament nu au așa mult loc să se desfășoare, însă există câteva trucuri simple care te ajută să usuci rufele înăuntru, atunci când temperaturile de afară sunt mult prea mici.

Usucă hainele în încăperea unde nu stai prea mult timp

Multe gospodine sunt tentate să-și usuce hainele în interiorul casei, în special iarna. Dar acest lucru poate duce la apariția mucegaiului din cauza umezelii în exces. Experții recomandă pentru Homes and Gardens uscarea hainelor în încăperi unde obișnuiești deja să petreci foarte mult timp.

Aceștia spun că hainele se vor usca mult mai rapid într-o încăpere în care nu petreci la fel de mult timp. Totodată, aceștia recomandă ca încăperea să aibă ferestre. În felul acesta vei permite aerului proaspăt să intre în cameră și să usuce mai rapid articolele vestimentare. Este important ca hainele tale să primească suficient aer pentru a se usca. Ventilarea aerului este un aspect foarte important.

Citește și: A amestecat drojdie cu detergent, apoi a spălat hainele. Ce a descoperit la final, trucul e fabulos

Întinde rufele imediat după ce le-ai scos de la mașină

Un aspect foarte important pentru uscarea mai rapidă a hainelor este acela ca ele să fie întinse imediat după spălare. În felul acesta hainele vor avea timp să se usuce și nu vor căpăta un miros neplăcut

Hainele lăsate mult prea mult în mașina de spălat după terminarea procesului de spălare ar putea începe să aibă un miros neplăcut. Află mai multe și despre cât de important este să deschizi ferestrele iarna.

Încearcă să faci o prioritate din întinderea obiectelor vestimentare imediat după ce le-ai spălat. Nu în ultimul rând, asigură-te că în încăperea în care le usuci ai un dezumidificator. Acesta va strânge umezeala în exces care se află în ar. În felul acesta te vei asigura că pereții tăi nu vor ajunge să dezvolte mucegai.

Scutură bine hainele

Dacă nu aveți uscător de rufe în casă, atunci când scoateți hainele de mașina de spălat, d trebuie să storci bine rufele și să le scuturi foarte bine, pentru a extrage surplusul de apă și umezeală. În plus, hainele scuturate nu mai necesită călcare. Nu uita că nu toate materialele pot suporta o centrifugare suplimentară.

Citește și: De ce să nu arunci pliculețele cu silicagel găsite în cutiile cu pantofi. La ce se folosesc, de fapt. 6 întrebuințări nebănuite

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *