Tina Turner, o viață marcată de drame. Moartea băieților săi a devastat-o. Cu ce boală grea se confrunta

Artista a trecut prin momente dificile în viața personală

Scris de: Daoud Andra

25 May. 2023

Tina Turner, o viață marcată de drame. Moartea băieților săi a devastat-o. Cu ce boală grea se confrunta

Tina Turner a murit miercuri, la vârsta de 83 de ani. Legenda muzicii rock’n’roll s-a stins după lupta cu o boală nemiloasă, după cum a anunțat agentul ei. Chiar dacă pe scenă a fost întotdeauna o explozie de energie și de optimism, pe plan personal a avut o viață marcată de drame. A avut o relație abuzivă, din care a reușit să iasă, și a pierdut doi copii în ultimii ani.

Dramele care i-au marcat viața Tinei Turner

Vestea că Tina Turner a murit a îndoliat întreaga lume muzicală. Agentul ei a informat presa miercuri, printr-un mesaj, că legendara artistă rock’n’roll s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani, în locuința ei din Elveția. Ea suferea de cancer intestinal și făcea tratamente de mai mulți ani.

„Tina Turner, regina rock’n’roll, a murit astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferință, în casa ei din Küsnacht, lângă Zurich, Elveția. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”, a fost mesajul care a anunțat dispariția unei legende a muzicii.

Citește și: De ce boală suferea Tina Turner. Celebra artista a murit la 83 de ani. „Lumea a pierdut o legendă a muzicii”

Atunci când apărea pe scenă, Tina Turner era ca o furtună de bună-dispoziție și energie. Pe plan personal însă, viața ei a fost marcată de numeroase momente dificile. A fost căsătorită cu Ike Turner, iar relația a fost una abuzivă, după cum a povestit actrița. După ce a reușit să se despartă de el, l-a cunoscut pe Erwin Bach, cel care i-a fost soț până la sfârșitul vieții. Artista și bărbatul cu 16 ani mai tânăr decât ea s-au căsătorit în urmă cu 10 ani și s-au stabilit în Elveția, lângă Zurich.

a murit tina turner
Tina Turner a murit, la 83 de ani

A pierdut doi copii

Legendara artistă a avut patru copii, iar pe doi dintre ei i-a pierdut. În decembrie anul trecut, fiul cântăreței, Ronnie, în vârstă de 62 de ani a fost găsit fără viața în afara casei sale. Anchetatorii nu au anunțat până acum care a fost cauza morții. Cu patru ani înainte, artista își pierduse fiul cel mare, pe Craig, care s-a sinucis în casa lui din California.

Citește și: Diagnostic crunt pentru Oana Lis. Boala gravă cu care a fost depistată: „Eu aveam o pată și am văzut că s-a mărit”

Și problemele de sănătate au măcinat-o în ultimii ani pe celebra cântăreață. În anul 2017 a suferit un transplant renal, iar donatorul a fost chiar soțul ei. De câțiva ani, Tina Turner suferea de cancer intestinal, boală care s-a dovedit a-i fi fatală în cele din urmă.

Artista a avut o carieră impresionantă, de-a lungul căreia a câștigat 8 premii Grammy. S-a retras din muzică în 2009, dar a revenit în atenția publicului în 2021, atunci când a lansat documentarul „Tina”, împreună cu HBO. În același an a vândut drepturile de autor asupra pieselor sale, precum și pe cele privind imaginea, pentru suma de 50 de milioane de dolari.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
8.4 29 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *