Top 3 profeții despre Vladimir Putin și războiul din Ucraina. Cum și când ar putea muri liderul de la Kremlin

De-a lungul timpului au existat mai mulți oameni care ar fi prevăzut multe dintre tragedii
Top 3 profeții despre Vladimir Putin și războiul din Ucraina. Cum și când ar putea muri liderul de la Kremlin

Topul celor mai răsunătoare profeții despre subiectul zilelor noastre: tragedia din Ucraina, războiul care ține de zeci de zile și nu se știe când se va încheia. Ce au spus Nostradamus, Baba Vanga sau Vlad Ross (un astrolog ucrainean) despre acest subiect controversat.

Nostradamus – considerat unul dintre cei mai mari clarvăzători din toate timpurile

Se spune despre el că a prevestit cel de-Al Doilea Război Mondial, dar și preluarea puterii de către Hitler. Ce a spus, însă, despre anul 2022? Se pare că Nostradamus a prevăzut și războiul din Ucraina.

„Din Rusia se apropie în masă / Distrugătorul va ruina acel oraș / Violență distrugere, ‘Romainie’ va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”, ar fi fost profeția dată de către Nostradamus.

Analizând cele spune de Nostradamus, acesta susține că următorul război va începe chiar din Rusia. Specialiștii spun că termenul de “Romainie”, trecut în vorbele lui Nostradamus, ar fi o greșeală de ortografie și că, de fapt, nu ar fi vorba de numele țării noastre.

Scurt istoric despre Nostradamus

Michel de Notredame, pe numele său real, s-a născut pe 14 decembrie 1503 în Franța. Voia să ajungă astrolog și medic. Pentru că a fost exmatriculat de la școala de medicină, a continuat cu astrologia, susținând că prezicerile sale se trag din semne astrologice pe care el le-a descoperit. A murit la 63 de ani, în 1566.

Baba Vanga, considerată drept “Nostradamus al Balcanilor”

Baba Vanga este cunoscută datorită faptului că ar fi prezis atacurile teroriste din 11 Septembrie, dezastrul de la Cernobîl, moartea Prințesei Diana sau Brexit-ul. Potrivit stiridinlume.ro, Baba Vanga a făcut previziuni și în ceea ce privește războiul dintre Rusia și Ucraina.

Chiar dacă Baba Vanga a murit în 1996, la 85 de ani, a lăsat multe profeții în urmă. Ea ar fi fost binecuvântată cu puteri încă de la vârsta de 12 ani, atunci când și-a pierdut vederea în timpul unei furtuni. Baba Vanga ar fi prezis că în anul 2022 Rusia va începe un conflict militar și nimeni nu ar putea să o oprească. Potrivit sursei menționate mai sus, Baba Vanga ar fi spus că situația războiului se va stabiliza în anul 2027.

„Doar al 8-lea președinte ucrainean își va putea salva țara de la dezastru”, ar fi spus Baba Vanga.

Un site din Rusia spune cu totul altceva. Volodimir Zelenski este al șaptelea președinte al Ucrainei, iar o altă predicție a Babei Vanga ar fi spus că în 2022 nu va avea loc niciun război Mondial.

Alte profeții ale Babei Vanga: în 2022 va apărea un nou virus letal, din cauza încălzirii globale și a topirii ghețarilor. Acest virus ar apărea prima dată în Siberia.

Vlad Ross, profeție despre moartea lui Vladimir Putin

Astrologul ucrainean, Vlad Ross, a vorbit în 2020 despre situațiile dificile prin care va trece Ucraina. Acesta spunea atunci că țara lui natală va trece printr-o perioadă grea, vizându-l și pe președintele Volodimir Zelenski. După ce aceste previziuni s-au adeverit, jurnaliștii din presa internațională analizează și ceea ce a spus Vlad Ross despre Vladimir Putin și despre soarta acestuia.

„Unii politologi au început să mă citeze și spun că Putin și-a sărbătorit ultima zi de naștere pe 7 octombrie 2021. Cel mai probabil, 2022 va fi ultimul an din viața sa. Recent, am aflat că se află în ultimul stadiu de cancer”, a spus Vlad Ross despre Vladimir Putin.

„Rusia va înceta să mai atace”

De asemenea, astrologul a mai susținut că după moartea liderului de la Kremlin va fi pace. „Rusia va înceta să mai atace pe toată lumea, iar între Ucraina și Rusia se va încheia un acord foarte favorabil, inclusiv un acord economic. Inclusiv petrol, gaze”, spunea el.

6.8 169 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.