Loredana Groza, apariție provocatoare la un eveniment monden. Rochia a lăsat prea mult la vedere FOTO

Iată ce ținută a purtat artista la un eveniment!

Loredana Groza este o artistă superbă, care nu își arată vârsta reală în pofida celor 53 de ani. De-a lungul timpului, celebra cântăreață a demonstrat că știe cum să iasă în evidență și cum să se menţină în centrul atenţiei. De curând, vedeta a atras toate privirile la un eveniment monden din Capitală, datorită ținutei provocatoare pe care a purtat-o. Iată cu ce ținută s-a afișat blondina!

Ce ținută a purtat Loredana Groza la un eveniment monden

Atunci când spui Loredana Groza, inevitabil îți vin în minte numeroasele hit-uri pe care artista le-a lansat de-a lungul timpului. Însă, în ultima vreme, ea a atras atenția mai mult prin prisma stilului său vestimentar nonconformist pe care l-a adoptat.

Deși nu se mai află la prima tinerețe, artista arată senzațional și pare că a descoperit elixirul tinereții. De asemenea, ea nu se ferește să pozeze provocator, în ținute care mai de care mai sumare.

Artista a lăsat totul la vedere la Premiile Unica.ro

Recent, Loredana Groza a luat parte la un eveniment monden, care s-a ținut la o locație de lux din București. Vedeta și-a făcut apariția într-o rochie neagră, foarte elegantă, cu o crăpătură extrem de îndrăzneaţă, care a aprins imaginația urmașilor lui Adam.

La gât, solista a purtat un colier argintiu, iar brățările nu au lipsit nici ele. Așadar, superba artistă s-a numărat printre cele mai elegante și provocatoare apariții ale serii.

Te-ar mai putea interesa și Loredana Groza și-a expus decolteul adânc într-o rochie superbă. Fanii au rămas fără cuvinte, arată minunat!

”Nu e ușor să fii the best”

La finalul galei Unica.ro, Loredana Groza nu a plecat cu mâna goală, ci cu premiul “Best Artist”. Extrem de emoționată, cântăreața le-a mulțumit fanilor ei pentru că sunt alături de ea și o susțin.

”Nu e ușor să fii the best! Este onorant, dar și o obligație. Mulțumesc Unica și cititorilor vostri! Mulțumesc pentru această recunoaștere!

Este o onoare pentru mine, dar o răspundere în același timp!”, a spus artista, mândră că a reușit să-și treacă în palmares un nou trofeu important.

Ulterior, Loredana Groza a participat și la o ședință foto, unde bărbații au roit în jurul ei. Printre aceștia s-a aflat și nimeni altul decât Cătălin Botezatu. După cum se știe deja, designerul și cântăreața sunt buni prieteni și se înțeleg de minune.

Te-ar mai putea interesa și Vedeta din România care o desființează pe Loredana Groza: “Nu mi-a plăcut niciodată”. Nimeni nu s-a așteptat la o așa reacție!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *