Loredana Groza și-a expus decolteul adânc într-o rochie superbă. Fanii au rămas fără cuvinte, arată minunat

Cum a apărut vedeta pe internet

Scris de: Daoud Andra

21 Apr. 2024

La aproape 54 de ani, Loredana Groza nu încetează să își surprindă fanii cu apariții care mai de care mai extravagante. Artista a pozat recent într-o ținută care i-a pus în valoare decolteul generos, iar cei care o urmăresc pe rețelele de socializare nu au rămas indiferenți.

Lori, decolteu amețitor într-o rochie albă

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România, nu doar datorită vocii, ci și datorită felului în care arată. Artista are o carieră de aproape 40 de ani, însă se menține într-o formă de zile mari și nu își arată deloc vârsta. Lori s-a fotografiat recent în backstage, într-o ținută de scenă care i-a pus perfect în valoare formele.

Cântăreața a purtat o rochie albă, cu decolteu amplu și crăpată pe picior, la care a asortat un accesoriu din blană și o pereche de pantofi foarte înalți, argintii, cu detalii strălucitoare. S-a fotografiat stând întinsă pe o canapea roșie, iar contrastul cu rochia albă a creat un efect vizual greu de trecut cu vederea.

Vezi și: Vedeta din România care o desființează pe Loredana Groza: “Nu mi-a plăcut niciodată”. Nimeni nu s-a așteptat la o așa reacție

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și au văzut fotografiile au copleșit-o imediat cu like-uri și complimente. ”Dragă Loredana, ești senzațională. Foarte frumoasă și sexy. Superbă. Minunată”, ”Frumoasă canapea și cine stă pe ea”, ”Superbă imaginea”, ”Unică”, ”Foarte frumoasă”, ”Ce femeie frumoasă”.

Loredana Groza și-a expus decolteul adânc într-o rochie superbă. Fanii au rămas fără cuvinte, arată minunat
Lori a pozat provocator, pe o canapea roșie

Cum se menține în formă

De-a lungul timpului, fizionomia și silueta artistei au trecut prin numeroase transformări. Mulți au spus că Loredana a exagerat cu operațiile estetice, mai ales la nivelul feței. Artista susține însă că nu are nicio intervenție chirurgicală, ci a apelat doar la tratamente non-invazive pentru a-și menține tenul tânăr. În ceea ce privește corpul, Lori spune că secretele ei constau într-o disciplină de fier atunci când vine vorba despre alimentație și sport, dar și în meditație și yoga.

Vezi și: Cum arată Loredana Groza fără machiaj și filtre. Imaginea a scăpat pe internet, fanii au văzut în sfârșit cum arată ea în realitate

”Nu am nici o operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente, chestii non-invazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez. E o muncă grea să arăţi bine”, a declarat Loredana Groza pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

”Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru. Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, a mărturisit Loredana Groza, pentru unica.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *