Ce mănâncă Nadia Comăneci în fiecare dimineață. Așa își menține silueta de invidiat

Iată ce aliment consumă fosta gimnastă în fiecare dimineață!

În luna octombrie a anului trecut, Nadia Comăneci a împlinit 62 de ani, dar vârsta este doar un număr pentru fosta mare gimnastă a României. Ea se mândrește cu o siluetă de invidiat, precum cea pe care o avea atunci când a obţinut prima notă de 10.00 din istoria gimnasticii mondiale, la Montreal, pe data de 18 iulie 1976 . Care este secretul ei? Iată ce mănâncă în fiecare dimineață!

Nadia Comăneci, secretul pentru o siluetă de invidiat

Nadia Comăneci nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Toți românii o cunosc, dar nu numai ei. Asta pentru că fosta sportivă a obţinut prima notă de 10.00 din istoria gimnasticii mondiale, o performanță uluitoare cu care țara noastră se mândrește peste hotare.

Totuși, au trecut 48 de ani de la acel moment de glorie al Nadiei Comăneci. În prezent, fosta gimnastă are 62 de ani, dar cu toate astea reușește să se mențină într-o formă de zile mari. Cum reușește? Nu, nu este totul datorită genelor sale bune!

Cum arată meniul ei zilnic

Pentru a-și menține silueta suplă și tonifiată, Nadia Comăneci face foarte multă mișcare și mănâncă alimente sănătoase. În fiecare dimineață, ea consumă suc proaspăt stors din portocale și o ceașcă cu cafea și puțin lapte.

La prânz, fosta gimnastă mănâncă un iaurt, pâine prăjită integrală și puțin curcan cu brânză. Uneori, însă, ea optează pentru somon, humus și brânză. La cină, Nadia Comăneci mănâncă humus, salate și pește. Totuși, ea evită tonul, deoarece face alergie de la el.

Te-ar mai putea interesa și Mărturisirea neașteptată făcută de Nadia Comăneci despre nota de 10: “Puteam să fac mai bine”. Ce a spus despre suspendarea Simonei Halep!

Alimentele la care a renunțat fosta sportivă

De asemenea, pentru a se menține în formă, Nadia Comăneci are și câteva alimente la care a renunțat definitiv de câțiva ani de zile. Este vorba despre cartofii prăjiți.

Însă, ca orice persoană, fosta campioană a României are și un preparat preferat. Este vorba despre salata de vinete, după cum relatează jurnaliștii de la Realitatea.net.

Te-ar mai putea interesa și Ce tatuaj inedit și-a făcut Nadia Comăneci, la aproape 48 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii. Imaginea a ajuns pe internet, fanii au fost impresionați!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *