Mărturisirea neașteptată făcută de Nadia Comăneci despre nota de 10: “Puteam să fac mai bine”. Ce a spus despre suspendarea Simonei Halep

Au trecut 48 de ani de când a intrat în istorie

Scris de: Daoud Andra

23 Apr. 2024

Mărturisirea neașteptată făcută de Nadia Comăneci despre nota de 10: “Puteam să fac mai bine”. Ce a spus despre suspendarea Simonei Halep

Nadia Comăneci a intrat în istoria gimnasticii, cu prima notă de 10 obținută la acest sport. La 48 de ani de la acel moment, campioana spune că ar fi putut face mai bine exercițiul care i-a adus recunoaștere la nivel mondial.

Nadia Comăneci, despre nota de 10 obținută la olimpiadă

În anul 1976, Nadia Comăneci scria istorie în lumea gimnasticii, după ce obținea nota maximă la exercițiul de la bârnă. Fosta campioană olimpică a rămas un nume de referință în acest sport, însă la 48 de ani de la acel moment, a făcut o declarație plină de modestie. Nadia a stat de vorbă recent cu jurnaliștii spanioli și a făcut o afirmație surprinzătoare. Ea a spus că ar fi putut executa mai bine exercițiul care i-a adus nota maximă, însă la momentul respectiv, a dat tot ce a avut mai bun.

Vezi și: Nadia Comăneci, ravisantă la evenimentul de lansare a filmului lui Ilie Năstase. A atras toate privirile pe covorul roșu FOTO

”Aș fi putut face mai bine. Dar, la acel moment, ceea ce am făcut eu era mult mai bun decât ceea ce făceau toate celelalte și am făcut niște elemente pe care nimeni nu le-a făcut înainte. Perfecțiunea înseamnă să fii cel mai bun într-un anume moment. Dar, odată ce am făcut asta, toată lumea și-a dorit să fiu și mai bună”, le-a spus Nadia jurnaliștilor de la AS.

Nadia, în timpul unui exercițiu de la olimpiadă

Ce spune despre Simona Halep

De-a lungul timpului, Nadia și-a arătat susținerea și admirația pentru campionii din generațiile mai tinere nu doar de la gimnastică, ci și de la alte sporturi. Fosta campioană olimpică a fost întrebată de jurnaliștii spanioli ce părere are despre situația Simonei Halep, proaspăt revenită în circuitul WTA, după o suspendare de un an și jumătate.

Nadia a spus că îi pare rău pentru jucătoarea de tenis, care a petrecut nedrept de mult timp departe de competiții. Dar, în același timp, se bucură că a reușit să își dovedească nevinovăția și să scape de suspendare.

Vezi și: Ce tatuaj inedit și-a făcut Nadia Comăneci, la aproape 48 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii. Imaginea a ajuns pe internet, fanii au fost impresionați

”Îmi pare foarte rău pentru ceea ce i s-a întâmplat, pentru că a fost suspendată mult, foarte mult timp. Sunt fericită că a câștigat această luptă, pentru că ceea ce i s-a întâmplat a fost o contaminare. Nu este ușor să se întoarcă după atât de mult timp în afara terenului. Așa că îi doresc tot binele și sper să o văd jucând”, a mai spus marea gimnastă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *