Nadia Comăneci, ravisantă la evenimentul de lansare a filmului lui Ilie Năstase. A atras toate privirile pe covorul roșu FOTO

Vezi ce ținută a purtat fosta campioană la gimnastică la evenimentul de lansare a documentarului ”Nasty”!

Nadia Comăneci a fost prezentă miercuri, 16 aprilie 2024, la Sala Palatului, la evenimentul de lansare a filmului lui Ilie Năstase. Ca de obicei, ”Zeiţa de la Montreal” nu a dezamăgit pe covorul roșu. Fosta gimnastă a atras toate privirile și blițurile fotografilor. Iată ce ținută a purtat fosta sportivă!

Nadia Comăneci, prezentă la lansarea documentarului ”Nasty”

Evenimentul de lansare a filmului ”Nasty”, care prezintă viața lui Ilie Năstase, a avut loc miercuri, pe data de 16 aprilie 2024, la București, mai exact la Sala Palatului.

Vedete, sportivi sau foști campioni au pășit rând pe rând pe covorul roșu și au impresionat cu ținutele lor. Însă, de departe, cea mai spectaculoasă a fost Nadia Comăneci.

Ținuta purtată de fosta mare campioană la gimnastică

Fosta sportivă a ajuns la vârsta de 62 de ani, dar acest lucru nu se observă deloc. Ea arată foarte bine, având o siluetă de adolescentă. Prin urmare, nici nu e de mirare că a captat toată atenția la evenimentul de lansare a documentarului ”Nasty”.

Pe rețelele sociale au apărut mai multe imagini cu Nadia Comăneci pe covorul roșu. Ea apărut lângă marele campion german de tenis, Boris Becker.

Pentru acest eveniment, fosta mare campioană la gimnastică a optat pentru o ținută colorată. Mai exact, ea a purtat un costum roz și o pereche de sandale crem. La capitolul accesorii, ea a etalată o geantă marca Louis Vuitton.

Citește și Suma incredibilă pentru care Ilie Năstase a acceptat să devină primul atlet din istorie care să semneze cu Nike: ”Nu voia nimeni să joace cu tenișii lui!”!

Cât au durat filmările pentru documentarul ”Nasty”

Ilie Năstase s-a arătat extrem de fericit pentru lansarea filmului său. El a declarat că se bucură că documentarul a apărut acum, când încă este în viață.

De asemenea, fostul mare jucător de tenis a mărturisit că regizorului i-a luat trei ani să realizeze această producție.

”Am ţinut foarte mult să fiu în viaţă, să nu-mi facă filmul după ce nu mai eram în viaţă. I-am spus soţiei că sunt foarte fericit că văd atâta lume.

Filmul e realizat bine, i-a luat trei ani regizorului să-l facă. S-a filmat în Anglia, Italia, Los Angeles. Nu am vrut să-l văd înainte de premieră. Prietenii mei au fost adevăraţi prieteni.

Am făcut cum am vrut eu, sunt foarte fericit de cum a ieşit. Mai mult de numărul unu nu puteam să fiu”, a declarat Ilie Năstase, potrivit click.ro.

Citește și Cu ce se ocupă fiicele lui Ilie Năstase din căsătoria cu Amalia. Sunt frumoase foc și deștepte, mama lor le-a dat de gol!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *