Unde își alină Gheorghe Turda suferința, după pierderea soției: ”E un colț de Rai!” Video Exclusiv

Grădina e plină cu flori: ”Parfumul trandafirilor îmi amintește de soțioara mea dragă”

Solistul Gheorghe Turda deține un mic colț de rai, cum frumos îi place să spună, în Câmpina, casă de vacanță care îi amintește de regretata lui soție. De altfel, femeia a fost și cea care s-a ocupat de finalizarea construcției, dar și de grădină: ”Ea a plantat trandafirii și lalelele. Parfumul lor îmi amintește de Bety, soțioara mea dragă”. Gheorghe Turda ne-a și oferit o scurtă filmare din grădina lui de poveste, prilej cu care le-a transmis tuturor celor care îl  îndrăgesc un gând frumos, de Sfintele Sărbători Pascale.

Gheorghe Turda, despre proprietatea lui din Câmpina: ”E un colț de Rai!”

Solistul Gheorghe Turda a muncit enorm, în cei 60 de ani de carieră. A bătut țara în lung și-n lat, iar pașaportul lui e plin de vize din toate colțurile lumii. A știut să-și drămuiască fiecare bănuț, câștigat din muzică, astfel că a reușit, ajutat atunci și de regretata lui soție, să înalțe o casă de vacanță în Câmpina, pentru numeroasa lor familie, fiice și nepoți. Artistul ne-a oferit și o scurtă prezentare video cu grădina sa, cu flori multicolore, împărtășind cu cei dragi bucuria primăverii și a Sfintelor Sărbători Pascale. Gheorghe Turda ne-a vorbit și despre munca sa imensă pentru acest mic colț de Rai, cum frumos îl numește în povestirea sa.

”Avem și cireși, amari și dulci, pe care i-am plantat și i-am îngrijit. Iar aici este intrarea principală în căsuța noastră, pe care am construit-o cu sudoare și cu multă muncă, împreună cu regretata mea soție, să îi fie țărâna ușoară! Avem și doi brazi, unul este argintiu, iar celălalt are 28 de ani, sunt plantați de mine și de Bety. Ea a plantat cu drag și toate florile din grădină, trandafirii, lalelele… Iar în foișor se află șezlongul nepoților, când vin pe aici. E o grădină de Rai, la Gheorghe Turda. Vă iubesc pe toți și Hristos a înviat!”, ne-a transmis el din Câmpina.

Casa de vacanță din Câmpina a artistului valorează 300.000 de euro, conform prețurilor zonei

Casa de vacanță din Câmpina a lui Gheorghe Turda a fost achiziționată de artist în 1996. Nu-i place să se fălească, așa că a evitat să ne spună cât a  costat. Însă, oamenii locului susțin că ar valora acum în jur de 300.000 de euro, având 10 camere și o mansardă.

”Regretata mea soție a fost dirigintă de șantier, am cumpărat casa la roșu, femeie ca ea nu mai există, gospodină și cu idei. În casă avem și icoane, multe cu Sf. Gheorghe, și câteva caricaturi și diplome. Locuința a fost sfințită în 1998 deÎnalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de ziua soției mele. Mi-a ținut atunci vreo 180 de inși în picioare, mai întreba și lumea: ”Mai ține mult slujba, că murim de foame”. Gheorghe Turda a cumpărat acest teren și pentru nepoți, dar și pentru cele două fiice, Elena Voichița, care un băiat, pe Tudor, și Anca. Ea i-a dăruit o nepoată, pe Antonia, și un nepot, pe simpaticul Petru.

Gheorghe Turda si regretata lui soție
Gheorghe Turda si regretata lui soție

Cine are grijă de vila solistului, când el se află în turnee

Marele artist Gheorghe Turda poate pleca liniștit la drum, în turnee, căci întreaga lui agoniseală din Câmpina rămâne pe mâini bune. El ne-a dezvăluit cine se ocupă de casă și de grădină, atunci când se află pe scenă, în fața publicului.

”De tot ce e aici se ocupă Doamna Lili, vecina mea. Ea face dulceață, compot, este gospodina casei. Avem în curte aproape 70 de pomi fructiferi, cireși, pruni, vișini. Se ocupă și de grădină. Parfumul trandafirilor și al lalelelor îmi amintește de soțioara mea dragă. Aerul este foarte curat aici, vin des”, ni s-a mai confesat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Ego.ro

Soția lui Gheorghe Turda s-a stins din viață în 2009. S-a îmbolnăvit de leucemie după un turneu în Japonia

Elisabeta Turda, soția lui Gheorghe Turda, s-a stins din viață în 2009. Artistul este de părere că femeia iubită, fostă prim-balerină a Ansamblului Rapsodia, s-ar fi îmbolnăvit de leucemie în urma unei vizite la Hiroshima, în timpul unui turneu efectuat în Japonia.

”Noi ne-am luat din dragoste, ne-am iubit. Ea s-a îmbolnăvit însă în turneul din 1987. La scurtă vreme, după ce a revenit acasă, a fost diagnosticată cu leucemie cronică trombocitară. S-a luptat mult cu boala, vreo 20 de ani”, spune Gheorghe Turda.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *