Andreea Marin, mărturisire tulburătoare despre începuturile sale în carieră: ”Mi-au spus că nu am nicio şansă” EXCLUSIV EGO LIFE

Andreea Marin a făcut mărturisiri importante despre cariera ei, în exclusivitate pentru Ego Life.
Andreea Marin, mărturisire tulburătoare despre începuturile sale în carieră: ''Mi-au spus că nu am nicio şansă EXCLUSIV EGO LIFE

Au trecut 23 de ani de când a prezentat „Surprize, Surprize”, o emisiune deosebit de îndrăgită, urmărită de milioane de români. Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate vedete din România se poate mândri cu o carieră plină de succes.  Are 47 de ani, dar se simte mai bine decât la 20 sau la 30 de ani. Dincolo de realizările extraordinare, simte că acum și-a găsit cu adevărat echilibrul, după cum a declarat vedeta, în exclusivitate pentru Ego Life.

Când și-a început cariera în televiziune, acest sector abia începea să se dezvolte. Andreea Marin studia Informatica, în anul I, așadar un domeniu total opus branșei care a făcut-o celebră. A aflat că postul de televiziune TVR Iași, din orașul în care studia atunci, căuta un reporter. S-a hotărât să aplice pentru acel post, deși la acea vreme erau peste 200 de persoane pe un loc.

Andreea Marin, mărturisire tulburătoare despre începuturile sale în carieră

”La vremea mea, televiziunea era la începuturile ei. Când eu am ajuns în anul I de facultate, studentă la informatică, deci un domeniu total opus, iar în liceu am făcut matematică-fizică, apoi la facultate, informatică. Deci, drumul meu avea să fie cu totul diferit de ceea ce se întâmplă astăzi în mod concret.

Colegele de cămin i-au spus că nici nu are rost să încerce, fiindcă sigur nu o să reușească, având în vedere competiția. Au apăsat exact pe butonul  „Nu se poate”, un principiu care n-a făcut decât s-o ambiționeze pe Andreea. Motto-ul care o ghidează în viață, moștenit chiar de la tatăl ei este „Nu există nu se poate”.

”În anul I de facultate am văzut pe un afiș – eram student la Iași pe atunci – pe o străduță, aveam să aflu apoi că acolo era TVR Iași – locul în care am făcut mai apoi primii pași în acest domeniu și pe acel afiș se anunța un post de reporter.

Deja la vremea aceea erau peste 200 de persoane pe un loc. M-am întors în camera de cămin studențesc, iar colegele mele – stăteam pe atunci cinci în cameră – au știut pe ce buton să apese și mi-au zis: „Nu te chinui, nu te duce pentru că oricum nu ai cum să iei, sunt peste 200 pe loc”. Au apăsat exact pe butonul acela: „Nu se poate? Stai să vezi că se poate!”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul emisiunii Ego Life.

„Nu uit niciodată binele pe care mi l-au făcut (colegele – n.r.), pentru că fără acel „Nu se poate” nu ar fi existat viața mea de astăzi. Deloc. Nu m-ar fi ambiționat, nu aș fi făcut pasul acela. Nu aș fi cunoscut această bogăție care înseamnă cuvântul, imaginea, mesajul transmis unei lumi largi”‘, a declarat Andrea Marin despre începutul ei în lumea televiziunii.

Andreea Marin, mărturisire tulburătoare despre începuturile sale în carieră
Andreea Marin

Dezvăluiri despre emisiunea „Surprize, Surprize”

În calitate de director de program al emisiunii „Surprize, Surprize”, avea o responsabilitate foarte mare. Trebuia să pună în mișcare în același timp diferite lucruri, astfel încât totul să funcționeze perfect.

„Acolo (la Surprize, surprize – n.r.), ca director de program aveai un angrenaj cu multe rotițe pe care să le pui în același timp în mișcare, la viteze diferite, cu misiuni diferite pe fiecare direcție, nu era deloc simplu. Era o făbricuță, să spun așa.. Aceea a fost prima mea experiență ca producător „, spune Andreea Marin.

De asemenea, Andreea Marin își dorește să lase în urmă ceva care schimbă viețile oamenilor în bine. Nu este de mirare, așadar, că în prezent vedeta de televiziune este implicată într-o mulțime de proiecte caritabile. De asemenea, susține o mulțime de fundații umanitare.


Deși are o carieră de 30 de ani în domeniul televiziunii, Andreea spune că de-a lungul timpului a avut temeri și încă mai are. Important este să vrei să înveți și să nu-ți uiți principiile. De aceea, de cele mai multe ori preferă să nu intervină când este implicată în diverse știri de scandal.

„Eu nu sunt genul de om care să întrețină astfel de scandaluri. Mă coboară situațiile de genul acesta, ori eu nu sunt acolo. Locul în care eu vreau să fiu este lumina. Vreau să mă simt în lumină. Acolo sunt ca peștele în apă, acolo mă simt eu bine cu mine. În lumină, în credință, în pace interioară.

Când astfel de oameni încearcă să creeze furtuni în pahare cu apă, vei vedea că de cele mai multe ori nu intervin. Îi las să vorbească. Și vine momentul în viață, am această credință, când, fără să fac nimic, realitatea arată unde ajunge fiecare. Nu trebuie să faci mare lucru. Desigur că dacă ai dreptate într-o situație tu poți puncta adevărul tău, fără să cobori în mocirlă. Dar până la urmă în viață ne așezăm, prin acțiunile noastre, fiecare pe locul pe care îl merităm”, a mărturisit Andreea Marin.

 

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
7.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *