Vica Blochina le-a uimit pe Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu, după operație: „Nu pot să mănânc, dar în rest sunt OK!” VIDEO EXCLUSIV

Vica Blochina: „Beau foarte multe lichide”

Vica Blochina s-a decis să își mișcoreze stomacul pentru a ajunge la silueta pe care o visează. Chiar dacă, momentan, vedeta nu poate să mănânce, ci doar să bea multe lichide, ea se simte foarte bine. Ba chiar, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, frumoasa blondină ne-a recunoscut că le-a uimit pe Raluca Bădulescu și pe Bianca Drăgușanu pentru că și-a reluat activitatea foarte repede după intervenție.

Cum se simte Vica Blochina după operația la stomac

Vica Blochina, pe care am întâlnit-o la Elle New Media Awards, se simte extraordinar după operație. Vedeta ne-a dezvăluit că Raluca Bădulescu și Bianca Drăgușanu au fost surprinse să vadă că, după intervenție, blondina a mers la coafor, dar și în parc. Totuși, la mâncare întâmpină câteva probleme, momentan:

“Mă simt foarte bine. Asta vorbeam și cu Bianca Drăgușanu, dar și cu Raluca Bădulescu. Raluca mi-a zis: “Nu îmi vine să cred că ai ieșit din operație și te-ai dus la coafor direct din spital, apoi ai mers în parc 6 kilometri! Ferească Dumnezeu! Tu ai făcut ceva?”. Cred că atât de mult mi-am dorit să fac această intervenție, încât încă sunt anesteziată. Nu m-a durut nimic, sunt OK. Sunt foarte frustrată că nu pot să mănânc, dar în rest sunt OK, sunt sănătoasă.”

Citește și: Ce obiecte interzise ar fi vrut să ascundă Vica în bagaje, la Survivor. Detalii din culisele emisiunii de la PRO TV VIDEO EXCLUSIV

Ce i-a spus medicul

Vedeta ne-a mărturisit că medicul a sfătuit-o să bea foarte multe lichide. În rest, Vica Blochina poate să meargă pe tocuri și să își reia viața de zi cu zi. Blondina a punctat că, după operație, o să fie extrem de grijulie cu privire la alcool și la ce mănâncă:

“Nu, mi-a zis să beau foarte multe lichide. Doar lichide clare pot să beau în prima săptămână, iar mâine mă văd cu doctorul. Trec la mâncare mai solidă, adică piureuri. Niciodată în viața aceasta nu o să mă mai duc tare nici în mâncare, nici în alcool. Aceasta este situația.”

Citește și: Câți bani a câștigat Vica Blochina la Survivor 2023. A spus chiar ea, fără ocolișuri. Suma e fabuloasă

Nu are cicatrici

Medicul la care a apelat Vica Blochina a fost foarte atent, astfel că vedeta nu are cicatrici în zona abdomenului. Chiar dacă a simțit o anumită jenă după operație, blondina se bucură enorm pentru că a recurs la această intervenție și îți dorește să aibă o siluetă perfectă:

“După operație normal că simți o jenă la stomac, mai ales în jurul buricului, unde s-a lucrat. Doctorul a folosit o tehnică foarte modernă, nu a vrut să mă înțepe peste tot. Atunci, eu nu am deloc cicatrici pe burtă. S-a lucrat prin laparoscopie, dar prin buric. Atunci, sunt super bine. O să fiu țiplă. Data viitoare nu mă mai recunoașteți!”

Citește și: Cu ce se va ocupa Vica, după Survivor România. Decizia majoră: „Am fost cea mai judecată și cea mai arătată cu degetul persoană din showbiz-ul românesc” EXCLUSIV

Nu refuză o altă intervenție

Chiar dacă speră să nu mai aibă nevoie de o intervenție estetică, Vica Blochina nu refuză vehement acest pas. În cazul în care corpul ei o să mai aibă nevoie de modificări, fosta concurentă de la Survivor o să recurgă, din nou, la ajutorul medicului:

“Cum adică să nu mă mai gândesc la alta? După ce slăbesc, dacă pică toate cele? Normal că le fac, nu mă opresc! Nu știu care o să fie următoarea. Nu am o greutate foarte mare, am doar 10 kilograme peste. Sper să nu am nevoie de o intervenție, dar vedem.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
2 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *