Ce obiecte interzise ar fi vrut să ascundă Vica Blochina în bagaje, la Survivor. Detalii din culisele emisiunii de la PRO TV VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a rezistat aproximativ o lună în Republica Dominicană
Ce obiecte interzise ar fi vrut să ascundă Vica Blochina în bagaje, la Survivor. Detalii din culisele emisiunii de la PRO TV VIDEO EXCLUSIV

Vica Blochina a acceptat provocarea de a participa la Survivor România, unde s-a luptat cu probe dure și condiții care au făcut-o să își depășească limitele. Frumoasa blondină ne-a mărturisit, totuși, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu lipsa de mâncare a făcut-o să sufere cel mai mult. Aceasta, care a rezistat pentru aproximativ o lună în Republica Dominicană, a dezvăluit că și-ar fi dorit să aibă parte de câteva produse interzise în competiție.

Vica Blochina, dezvăluiri despre Survivor România

Vica Blochina ne-a dezvăluit că a rămas în relații bune cu foștii săi colegi de la Survivor România. Cei care au ieșit din competiția extrem de dură au rămas prieteni. Ba chiar, Faimoșii și Războincii se întâlnesc atunci când le permite programul:

“Noi ne cunoșteam când am plecat la Survivor. Nu am plecat prieteni. Prietenă am fost doar cu Maria Constantin. În rest, cu toată lumea am păstrat legătura. Cu Kamara, cu Remus, cu Maria, cu Iftimoaie. Nu pot să spun că s-a întâmplat vreo chestie foarte urâtă acolo. În plus, în relații foarte bune am rămas cu toți Războincii. Ne vedem în continuare, au venit și la mine acasă, ne vedem, ne distrăm.”

“Să câștige cel mai bun!”

În momentul de față, Vica Blochina susține că nu are un favorit pe care să îl vadă câștigând premiul cel mare oferit în competiția desfășurată în Republica Dominicană. În plus, frumoasa vedetă consideră că publicul trebuie să îl aleagă pe cel mai bun concurent:

“Nu știu ce să spun, îmi este foarte greu pentru că atunci când am fost acolo, l-am văzut pe Sebi câștigător. În momentul de față nu pot să spun că am un favorit. Mi-a plăcut foarte mult de Dan Ursa. A fost o surpriză pentru mine. Nu pot să spun că am un favorit, publicul este în măsură să aleagă câștigătorul. Noi fiind acolo, în Survivor, am perceput puțin diferit oamenii față de cei de acasă. Să câștige cel mai bun!”

“Pentru mine conta mai mult, dacă puteam, să îmbârlig pe cineva pentru creme, pentru produse de păr”

De asemenea, superba blondină a explicat că își dorea mai tare produse de îngrijire, căci nu a suferit atât de mult din cauza lipsei de mâncare. Întrebată de acuzațiile recente apărute în jurul competiției, după ce pe Instagram-ul Viperele Vesele s-a scris că unii concurenți își cumpără produse fast-food de la anumite persoane din producție și beneficiază de produse de igienă, luate pe baza rețetelor eliberate de medici din țară, Vica Blochina ne-a mărturisit:

“Eu am un contract și nu am rămas în relații foarte bune din cauza acestor povești. Survivor, în sine, ca proiect, a fost foarte greu. Dar, când m-am întors în România, nu pot să spun că am rămas în relații foarte bune din cauza a ce s-a întâmplat acolo, de fapt. Nu pot povesti unele lucruri. Unele lucruri care au apărut în presă sunt adevărate, pe altele nu le cunosc. Nu știu să spun exact. Și noi avem un contract și nu putem să vorbim multe lucruri. A fost adevărat cu ciocolata, într-adevăr, am găsit-o. Eu nu am stat atât de mult în competiție ca să mă pot infiltra sau ca să pot plăti lucruri. Dar, îți zic sincer, dacă puteam, la șmecheria mea o făceam. Mai pot să spun un lucru. Pentru mine conta mai mult, dacă puteam, să îmbârlig pe cineva pentru creme, pentru produse de păr, mai mult decât mâncare. Eu nu am suferit foarte mult după mâncare. Am stat o lună, nu am stat până la sfârșit. Am rezistat. Am știut eu cum să fac ca să îmi fie bine.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
4.5 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *