Vlăduța Lupău a strâns o avere după botezul fiului său, Iair. În ce vrea să investească banii

Ce decizie importantă au luat Vlăduța și Adi
Vlăduța Lupău a strâns o avere după botezul fiului său, Iair. În ce vrea să investească banii

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au organizat un botez pentru fiul lor, Iair, cât o nuntă. Sute de invitați au fost prezenți și fiecare a lăsat la final un plic cu bani drept cadou pentru micuțul botezat. La scurt timp după petrecere, cunoscuta artistă a dezvăluit ce urmează să facă cu banii care au fost strânși la botezul lui Iair.

Vlăduța Lupău a strâns o avere după botezul fiului său, Iair

Vlăduța Lupău și Adi Rus au strâns zeci de mii de euro la botezul lui Iair, iar după petrecere au luat o decizie foarte important. Cei doi părinți s-au sfătuit și au ajuns la concluzia că ar fi cel mai bine să investească toți acești bani pentru Iair. Astfel cu toți banii strânși Vlăduța și Adi vor cumpăra un apartament în Dubai de care Iair să se bucure atunci când va crește.

„După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a spus Vlăduța Lupău, pe rețelele de socializare.

Andra apariție fabuloasă la botezul fiului Vlăduței Lupău
Andra apariție fabuloasă la botezul fiului Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău și Adi Rus, botez de excepție pentru fiul lor

Vlăduța Lupău și soțul ei au organizat o petrecere de zile mari pentru fiul lor. Totul a fost atent pregătit, în cel mai mic detaliu. Printre cei care au urcat pe scenă au fost Andra și Holograf, dar și alte nume cunoscute dintre artiștii români.

”Iair, de azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste!

Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră! ❤️”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul primei imagini cu fiul ei și al lui Adi Rus, Iair, în ziua botezului.

De ce au ales Vlăduța și Adi numele Iair pentru fiul lor

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima dată pe 6 august 2022. A fost o sarcină extrem de dorită. Înainte artista a pierdut două sarcini din cauza unei probleme de sănătate. Din aceste motive, ea și Adi Rus au ales un nume cu mare însemnătate pentru fiul lor. Numele Iair simbolizează lumina, strălucirea, în special strălucirea lui Dumnezeu. Acesta este sărbătorit pe data de 1 noiembrie, atunci când are loc ziua tuturor sfinților.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.7 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *