Ce diferență de vârstă este între Vlăduța Lupău și soțul său. Detaliul pe care mulți nu-l știu

Puțini știu care este diferența dintre cei doi

Vlăduța Lupău și Adi Rus formează unul dintre cele mai frumoase cupluri mondene de la noi. Artista a dezvăluit cum gestionează ea și soțul său diferența de vârstă dintre ei, dar și care e secretul căsniciei lor de vis. Și deși a mărturisit că mai există certuri între ei, normale, de altfel, în orice familie, niciodată nu s-a pus problema de despărțire, ci ba din contră. Pare că au găsit secretul unei căsnicii perfecte.

Cum fac față diferenței de vârstă

Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au cunoscut acum aproape 10 ani și, de atunci, se iubesc ca la început. Întâlniți din întâmplare, și-au dat seama în scurt timp că sunt făcuți unul pentru altul.

„Ne-am cunoscut în 2014, în satul lui, când eu ajunsesem acolo pentru o scurtă reprezentație artistică la un mic eveniment, unde era prezent și el. De la prima intersectare de priviri am simțit amândoi ceva special. Nu știu dacă o fi fost dragoste la prima vedere, dar ceva a fost dacă ne-a legat pentru totdeauna. Știu doar că mi se părea că e cel mai superb băiat cu cei mai frumoși ochi verzi. Bine, și acum mi se pare la fel!”, a declarat artista pentru viva.ro.
Cântăreața a dezvăluit că nu o interesează deloc faptul că Adi Rus este mai mic decât ea cu trei ani. Ba din contră, multă lume crede că ea este mai mică, grație firelor albe de păr pe care le are fostul sportiv. Această diferență nu și-a spus niciodată cuvântul în relația celor doi.
„Nu m-a interesat nicio clipă faptul că era mai mic… Asta cu vârsta se ia în calcul când ești mai mic sau când diferența este într-adevăr mare. Eram la facultate amândoi, deci nu mai conta. Iar dacă te uiți acum, toată lumea zice că eu îs mai mică… El e cărunt. L-am încărunțit, se plânge el!”, a mai adăugat Vlăduța.

Care este secretul unei căsnicii trainice

Vedeta a vorbit și despre faptul că Adi Rus a renunțat la fotbal pentru a se dedica familiei sale, mai ales că, la începutul relației, au căzut de comun acord că unul dintre ei trebuie să facă un compromis în ceea ce privește cariera. Fostul sportiv nu a stat nicio clipă pe gânduri și a renunțat la cariera lui pentru a-și clădi o familie cu îndrăgita artistă. Cât despre certuri, aceasta spune că ele există, dar nici măcar la un nivel ridicat, ci doar discuții în contradictoriu. Niciodată, însă, nu s-a pus problema separării. Cât privește secretul unei relații reușite, Vlăduța Lupău susține că totul constă în credința în Dumnezeu.
„Cred că orice relație care se bazează în primul rând pe iubire, respect și credință, pentru că ambii soți sau parteneri trebuie să aibă frică de Dumnezeu… atunci rezistă orice relație. Cred că, din păcate, puțini au frică de Dumnezeu și de aceea ajung să se înșele și să se despartă fără ca măcar să se gândească la ceea ce și-au promis în fața altarului. De aici cred că pleacă multe despărțiri. Familia e cel mai sfânt lucru!”, a completat Vlăduța Lupău.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *