Ziua în care e bine să te căsătorești pentru a avea un mariaj de durată. Secretul dezvăluit de numerologul Mihai Voropchievici

Cum se calculează cifra nunții
Ziua în care e bine să te căsătorești pentru a avea un mariaj de durată. Secretul dezvăluit de numerologul Mihai Voropchievici

Cei mai mulți dintre oameni aleg data nunții în funcție de locație, de trupa care va cânta sau de disponibilitatea celor din familie. Numerologul Mihai Voropchievici spune că e nevoie de mult mai multă atenție atunci când este aleasă data în care va avea loc evenimentul. Numărul ales poate ghida întreaga viață de cuplu a celor doi oameni care se căsătoresc.

Mihai Voropchievici, despre data nunții. Cum ar trebui aleasă

Numerologia este o știință care te ajută să să prezici multe lucruri în viață. Totul este despre numere, de la data nașterii, până la numărul locuințe și multe altele, toată viața ta poate depinde de ele. Mihai Voropchievici explică cum trebuie să fie aleasă data nunții.

„Se calculează foarte simplu. Luăm data, luna şi anul şi le adunăm. Deci, una este căsătoria civilă şi alta este cununia religioasă, care este în faţa lui Dumnezeu. Aceasta este mai importantă. De exemplu, vreau să mă căsătoresc pe 1. 06. 2022. Adunăm tot şi ne dă cifra 4”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Ce semnifică fiecare dată în parte

Cifra 1 – în situația în care te căsătorești la o dată specifică cifrei 1 e posibil ca în mariajul tău să ai probleme din cauza egoismului. Ambii partener vor să conducă și să ia decizii în cuplu de unul singur.

Cifra 2 – va fi o căsătorie cu bune și cu rele. În prima parte a mariajului va merge totul ca pe roate, însă lucrurile se vor mai schimba pe parcurs. Va începe să dispară comunicarea.

Cifra 3 – pentru cei care au cifra 3 trebuie să știe că vor avea un mariaj perfect. Dinamica din cuplu va fi una armonioasă, iar cei doi se vor înțelege foarte bine.

Cifra 4 – potrivit lui Mihai Voropchievici, unul dintre parteneri își va sacrifica independența financiară pentru a le merge bine. În caz contrar, vor trece prin multe probleme și certuri.

Cifra 5 – cei din cuplu vor fi foarte discreți și nu le va plăcea să deranjeze. Până și nunta va fi una mică, restrânsă, unde le vor fi alături doar cei apropiați.

Cifra 6 – amândoi sunt persoane autoritare și vor să conducă, însă vor cădea la pace la un moment dat. Sentimentele sunt prea puternice pentru a renunța unul la celălalt.

Cifra 7 – vor reuși să construiască un imperiu, însă își vor dedica prea mult timp finanțelor. Chiar dacă banii ajută la întreținerea fericirii, dacă nu vor petrece timp împreună, ca un cuplu, vor ajunge la despărțire.

Cifra 8 – sunt foarte atenți unul cu celălalt, iar nevoile partenerului vor fi mereu satisfăcute. Își fac mereu cadouri și profită de orice moment împreună.

Cifra 9 – această cifră este una de aventură. Mariajul va fi experiența vieții lor dacă știu unde și cum să pună limite. Chiar dacă există o atracție mare față de partener, se lasă des conduți de impulsuri, iar la un moment dat poate apărea o altă persoană între ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
6.6 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *