Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit, după 3 ani de relație. Ce a declarat milionarul despre separare, stupoare pentru fani

Vestea separării lor i-a luat prin suprindere pe mulți!

Unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri de vedete de la noi din țară s-a destrămat. Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat și-au spus adio după o relație de 3 ani de zile. De curând, tânărul milionar a fost invitat într-o emisiune TV, iar acolo a dat vestea tristă. Antreprenorul a acceptat să vorbească deschis despre separarea de cântăreață.

S-au despărțit! După 3 ani de relație, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au decis să pună punct poveștii lor de dragoste

Vreme de trei ani de zile, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au format unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz-ul autohton. La un moment dat, însă, în relația lor au început să apară tensiuni şi s-a ajuns la separare.

Antreprenorul a anunțat în cadrul unei emisiuni TV că el și artista au decis să meargă pe drumuri separate. Totuși, milionarul a precizat că nu-i poartă ranchiună fostei sale partenere, ba din contră. Tânărul a declarat că el și Ioana Ignat sunt încă extrem de apropiați.

”Ioana cred că e bine, sper că bine. Eu nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine. Viața merge înainte, indiferent de orice! Noi suntem apropiați, foarte apropiați! Momentan avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte cu bune și cu rele”, a spus Sebastian Dobrincu.

Boala cu care se confruntă antreprenorul

Invitat în podcastul lui Cristian Stan, Sebastian Dobrincu a mărturisit că nu traversează deloc o perioadă bună a vieții sale. Tânărul a spus că de ceva timp se confruntă cu o afecțiune care-i dă mari bătăi de cap și care l-a făcut să lase deoparte activitatea sa din mediul online.

”Eu m-am trezit anul trecut, în noiembrie – decembrie, am avut niște episoade foarte tragice. În primul rând, mi-am luat un feliator de legume și am băgat mâna în el și mi-am retezat palma.

A fost foarte nasol și am crezut că aia e parte rea. Mi s-a declanșat o boală autoimună cu care mă lupt. De aia am și dispărut 6 – 7 luni de pe internet. Nu am acceptat, nu am mai apărut, nu am mai postat nimic.

De șapte luni m-am trezit cu o boală autoimună osoasă care e foarte nasoală. Am avut zile, am avut nopți când plângeam în pat de durere. Ce m-a învățat asta? Că sănătatea despre care noi avem impresia că o să țină la infinit, nu o să țină.

Ce poți face în momentele astea? Să victimizezi că de ce mie mi se întâmplă, de ce tocmai eu care am investit atât în corpul ăsta, în sănătate? Viața nu e dreaptă și fiecare are alt traseu”, a declarat milionarul.

Citește și Spre deosebire de fratele mai mare, David Dobrincu nu dorește să facă mai mulți bani: ”Pentru mine contează experiența” VIDEO EXCLUSIV!

”Pentru mine unul, somnul este sfânt”

De asemenea, Sebastian Dobrincu a vorbit și despre rutina sa. Tânărul a spus că ţine foarte mult la somnul său şi nu îl neglijează niciodată.

”Pentru mine unul, somnul este sfânt. Rutina mea de somn începe cu o seară înainte, când opresc orice informație, calculatoare, televizoare, telefoane, tot. Mă pun în pat și stau câteva ore liniștit ca să pot să dorm ca lumea, deci nu am fantezia asta cu trezitul de dimineață.

Mă trezesc devreme, mă trezesc pe la 6-7 dimineața în fiecare zi, dar nu mă forțez. Atunci se trezește corpul fără alarmă, fără nimic. Cred că e foarte important să ai o disciplină nu doar vizavi de somn, vizavi de orice”, a mai adăugat celebrul antreprenor.

Citește și Fratele lui Sebastian Dobrincu recunoaște că fetele îi dau emoții, nu scena. Cu cine s-a afișat public David Dobrincu. „Numai fete frumoase pe aici” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *