AstroSpecial cu Mihai Voropchievici. Ce spune despre tine degetul pe care porți inele VIDEO EXCLUSIV

Azi călătorim în minunata lume a bijuteriilor!

Scris de: Irina Maria

16 Jun. 2023

AstroSpecial cu Mihai Voropchievici. Ce spune despre tine degetul pe care porți inele VIDEO EXCLUSIV

Rubrica AstroSpecial este prezentată de astrologul Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru EGO.ro, în fiecare zi de vineri, la ora 19:00 pe site, pe Facebook și pe canalul nostru de YouTube. Azi vom vorbi despre secretele bijuteriilor pe care le purtăm pe degete, fie că suntem căsătoriți sau nu, și despre inelul perfect al femeilor îndrăgostite. Evident, simbolistica se aplică și în cazul bărbaților care poartă astfel de podoabe.

AstroSpecial cu Mihai Voropchievici

Inelele sunt unele dintre cele mai vechi bijuterii ale oamenilor. Nu țin neapărat de modă, ci mai degrabă de atitudinea noastră în fața vieții și testarea sufletească. Este destul de greu de explicat în termeni raționali de ce oamenii poartă inele de mii de ani. Micuța verigă de metal, împodobită uneori cu diverse pietre prețioase sau semiprețioase, are o misiune magică în viața omului. Astfel, nu s-ar putea explica dorința de nepotolit a omului de a purta inele.

De ce purtăm inelul de căsătorie

Inelul de căsătorie este purtat din motive sociale și sentimentale, dar se pare că și din pricina unor credințe străvechi. Acestea susțin că bijuteria este un real paznic al relației de cuplu, chiar și în cel mai simplu ritual religios de unire a unui cuplu apare inelul. Atât pentru bărbați, dar mai ales pentru femei, purtarea lui este prioritară.

Bărbații care poartă alte inele în afară de cel de logodnă sau căsătorie ține de rolul lui social. În zilele noastre, apare acut problema diferențierii, bijuteria fiind și un mijloc de accentuare a identității individului.

La femei, inelul are o funcție de comunicare, de atitudine și de comunicarea acestei atitudinii. Acestea fac declarații publice despre ele însăle și prin aceste bijuterii. Ele nu sunt cel mai important mijloc de adresare al femeii moderne către ceilalți, dar este o cale subtilă prin care pot trimite mesaje oricui. Evident, doar cunoscătorii le pot descifra. Acestea vin cu o doză de mister care poate fi benefică și incitantă.

Ce comunică un inel

Comunicarea cu ajutorul inelelor este întărită, subliniată și sporită în semnificații și de dimensiunile degetelor pe care sunt puse. Sunt degete mai scurte, dar și degete mai lungi ca de pianist sau scamator. Bijuteria se completează cu forma și dimensiunea lor, caracterizând adesea foarte exact femeia care o poartă.


Pe scurt, va exprima și stările ei sufletești deoarece ea știe semnificația plasării inelului pe un anume deget. Acest lucru o face să renunțe la această plăcere și să se complacă, ca într-un fel de autocritică sau autovindecare, dorind să etaleze potențialități sau intenții.

Semnificația inelelor pe degete lungi

Semnificația inelului pe degetul arătător stâng lung

Poziția inelului pe degetul arătător stâng arată că nu ai cele mai bune păreri despre tine. Te consideri modestă în toate cele și că nu merită să ai mai multe inițiative, nici în viața socială, dar nici în dragostea ta. Cei din jur pot concluziona că ești mult prea reținută și asta nu e bine. Trebuie să fii mai expansivă, cel puțin mai mult decât alții. Unii ar putea crede că ești cam bleagă, prea permisivă și că lași prea mult de la tine, fapt ce poate să fie cam dăunător.

Semnificația inelului pe degetul arătător drept lung

Cei care poartă inelul pe degetul arătător drept nu ar avea simțul responsabilității, au obiceiul de a da vina pe alții și nu se implică pe cât pot ei de mult sau ar trebui. Au obiceiul de a se văicări, de a se compătimi.

Semnificația inelului pe degetul mijlociu stâng lung

Un inel purtat pe degetul mijlociu stâng denotă temperament și comportament de lider, calități pe care este posibil să le aveți. În ziua de azi, a fi șefă nu mai este chiar atât de ușor și nu este la îndemâna oricui. Merită să te lupți pentru un post de conducere. Unii ar putea susține că te pricepi să impui reguli altora și acest lucru ar fi fantastic de bun! De multe ori, comportamentul tău poate fi nesuferit, dai impresia că ești o femeie atotștiutoare, care privește totul cu superioritate și are totul la picioarele ei. Poți primi acuzații de suficiență intelectuală.

Semnificația inelului pe degetul mijlociu drept lung

Un inel purtat pe degetul mijlociu drept indică o femeie cu capacitatea de a organiza foarte bine propria viață, dar și pe a altora. Trebuie, însă, să ai mai multă grijă de tine, în primul rând. Nu te neglija, nu te ruina!

Semnificația inelului pe degetul inelar stâng lung

Inelul purtat pe degetul inelar stâng este de căsătorie sau logodnă. Unele femei simt nevoia să aibă mai multe bijuterii pe acest deget, mai ales dacă sunt spectaculoase și ies în evidență. Poate să fie din același metal ca verigheta sau diferit, poate avea piatră sau să fie de o frumusețe atipică prin lucrătură. Un astfel de inel arată o femeie cu spirit luminos și cu simț artistic, o femeie sensibilă.

Semnificația inelului pe degetul inelar drept lung

Purtarea unui inel pe degetul inelar drept spune multe despre nevoile unei femei, despre neîmplinirile sau golurile sufletești ale ei, confuzie, nedumerire. Bijuteria aceasta transmite un mesaj clar: esti o persoană care are nevoie de căldura celor din jur, de simpatie și de înțelegere.

Semnificația inelelor pe degete scurte

Ce spune despre tine degetul pe care porți inele. Foto: Mind Jurnal
Ce spune despre tine degetul pe care porți inele. Foto: Mind Jurnal

Semnificația inelului pe arătătorul stâng scurt

Inelul de pe arătătorul stâng scurt arată complexe de inferioritate pe care încerci să le depășești sau să le compensezi cu altceva. Nu e cazul să compensezi prin alimentație în plus, pentru că asta e tendința actuală: refugierea în mâncare sau dependențe. În afară de mâncare, mai poate fi exces de cafea, tutun, alcool sau pastile. De obicei, ești persoana care vei putea depăși complexele pentru că meriți.

Semnificația inelului pe arătătorul drept scurt

Vei căuta să demonstrezi că ai gustul puterii, ești o fire dominatoare și s-ar putea să ai succes. Nu este un păcat chiar atât de mare să încerci să îi domini pe ceilalți. Poate că ar trebui să încerci și o intrare în politică, unde ai putea să îți găsești locul cu personalitatea ta expansivă și adesea intangibilă, misterioasă.

Semnificația inelului pe degetul mijlociu stâng scurt

Cele care poartă un inel pe pe degetul mijlociu stâng scurt o fire schimbătoare, nu sunt în stare să aibă propriile opinii, te dai după cum bate vântul. Oamenii te vor considera o oportunistă și vor considera că nu se pot baza pe tine, nici măcar în dragoste. Acolo ești schimbătoare, capricioasă, greu de suportat uneori. Ai grijă, prea multă flexibilitate poate dăuna! Încearcă să îți controlezi purtările.

Semnificația inelului pe degetul mijlociu drept scurt

Femeile care poartă bijuteria pe acest deget vor fi taxate ca prea independente, prea de capul lor. Unii le vor reproșa că trăiesc de parcă doar ele există pe lume. Dar nu se poate așa, să faci numai cum îți vine ție și fără să ții cont de niște reguli, chiar și în cele mai profunde și intime relații.

Semnificația inelului pe degetul inelar stâng scurt

Un inel, diferit de cel de căsătorie sau logodnă, pus pe degetul inelar stâng scurt arată că e vorba despre o femeie doritoare de dragoste, de sentimente frumoase, de o legătură stabilă. E un semn că orice declarație de dragoste va fi primită cu mult interes. Persoana iubită e puțin cam neglijentă cu femeia care poartă un inel aici. Dacă partenerul nu este mai pragmatic, să o aducă la realitate, probabil că dragostea dintre ei, iubirea, va însemna renunțare sau stingere. Dar, pentru femeia care insistă să poarte constant un alt inel pe acest deget, poate să fie o invitație la o iubire nouă, cu o altă persoană sau în alt loc.

Semnificația inelului pe degetul inelar drept scurt

Purtatul unui asemenea inel înseamnă că ești prea lacomă, prea exclusivistă în ceea ce privește sentimentele. Vrei prea multă atenție, prea multă afecțiune, uneori ceri imposibilul din punct de vedere sentimental. Inelul pus pe inelarul drept, lângă alt inel, poate însemna și o invitație pentru persoana iubită, în sensul că trebuie să își mărească turația sentimentelor în ceea ce te privește. În general, o asemenea presiune poate crea nemulțumiri partenerului sau complexe. Este recomandat ca inelul să fie purtat cu multă grijă, el fiind interpretat și într-un registru mai puțin pozitiv.

Semnificația inelului pe degetul mare sau mic

Persoanele care poartă inele pe degetul mare sau mic, de la ambele mâini, vor avea sensuri speciale din punct de vedere al personalității, comunicării sau comportamentului. Surprinzător sau nu, în ultima vreme se poartă tot mai mult asemenea inele în cadrul tuturor vârstelor, sexelor sau profesie. Aici există diferențe în cazul degetelor lungi sau scurte.

Semnificația inelului pe degetul mare stâng

Ai ceva nemulțumiri în ceea ce privește mersul dragostei tale. E posibil chiar ca aceste nemulțumiri să fie de prin domeniul aplicațiilor, adică legat de viața ta intimă, sexuală. Unii interpretează inelul ca un semn de protest față de un prea plin de viață sexuală. E un semn al unui început de singurătate, de căutare undeva a liniștii, a comodităților pierdute.

Semnificația inelului pe degetul mare drept

Explicațiile date de un inel plasat aici țin de unele imposibilități sau posibile insatisfacții în viața intimă, sexuală. Nemulțumirile sunt legate de ritm sau de calitatea vieții sexuale. Purtarea lui aici e ca o acuză, demonstrând o nereușită în viața sexuală, convins că nu e la înălțimea așteptărilor dorite. Se pare, în schimb, că sunt multe lucruri mai puțin știute, iar femeile care chiar poartă inel pe degetul mare drept să aibă reale frigidități. Acest comportament este, de multe ori, trecător și ar putea dispărea, la un moment dat.

Semnificația inelului pe degetul mic stâng

Un inel purtat aici sugerează o viață sexuală tronsonantă, chiar lipsind cu desăvârșire. Este grav pentru perioada care o parcurge, ca vârstă. Femeia va trebui să își caute un partener, dar pare imposibil, în ziua de azi… Nu știe cum să înceapă, dar are și o teamă nelămurită care o face să își pună multe semne de întrebare. Viața ei este grea, complicată, deoarece nu are curajul să spună ceea ce își dorește.

Citește și: Planta pe care trebuie să o pui în sufragerie ca să atragi norocul în casă în 2023. Aduce prosperitate și abundență

Semnificația inelului pe degetul mic drept

Femeia care îl poartă vrea să iasă în lume, să facă băi de mulțime, să fie văzută, celebră și comentată în fiecare zi de oameni. Ți-ar plăcea să întoarcă oamenii capul după tine, pe stradă, bucuroși că te-au recunoscut. Vrei celebritate și s-ar putea să ai parte de ea, dacă ți-o dorești cu adevărat.

Citește și: Ce este bine să faci cu fotografiile persoanelor care au murit. Unde este bine să le pui, de fapt

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *