10 lucruri pe care femeile din zodia Peşti nu le suportă. Ce să nu le spui niciodată

10 lucruri pe care femeile din zodia Peşti nu le suportă. Ce le enervează cel mai tare pe aceste native
10 lucruri pe care femeile din zodia Peşti nu le suportă. Ce să nu le spui niciodată

10 lucruri pe care femeile din zodia Peşti nu le suportă. Femeile născute în zodia Pești sunt recunoscute pentru personaliatatea echilibrată. Sunt altruiste, îi ajută pe ceilalți fără să ceară ceva în schimb și au o mulțime de calități, conform astrologiei.

Totuși, acestea pot fi enervate cu ușurință dacă nu ții cont de sensibilitatea lor. Iată o listă cu lucrurile pe care nu le suportă femeile din zodia Pești.

10 lucruri pe care femeile din zodia Peşti nu le suportă:

1. Ești prea naivă

Nimic nu poate răni mai tare sentimentele femeii din zodia Pești decât aceste vorbe. Și o vor enerva peste măsură. Altruismul care o caracterizează refuză să accepte că cineva s-ar putea folosi de bunătatea ei. Îi place să-i asculte pe cei din jur și dacă au probleme, îi ajută necondiționat, fără să ceară ceva în schimb.

2. Hai să bârfim puțin

Dacă îți place să îi vorbești de rău pe ceilalți și ai chef să bârfești puțin, nu ai găsit persoana potrivită. Peștii sunt persoane discrete, își apreciază prietenii și nu găsesc o activitate plăcută în a-i bârfi pe alții. Respectă intimitatea și secretele altora.

3. Îți faci prea multe griji

Dimpotrivă, femeii din zodia Pești îi place să-și facă griji pentru tot. Este în natura ei și n-ai cum să schimbi acest lucru. Are o imaginație bogată și dacă are motiv să-și facă griji, poate duce până la extrem scenariile. Dacă îi reproșezi că își face prea multe griji degeaba, nu faci decât să-i amplifici starea de nervi.

4. Nu mai visa atât

Dacă este unul dintre semnele zodiacale care obișnuiesc cel mai mult să viseze cu ochii deschiși, aceia sunt Peștii. Femeile în mod deosebit tind să își facă propriile povești, pornind de la planuri sau întâmplări. Au de suferit uneori, mai ales când lucrurile nu ies așa cum le-au planificat. Dar nu le poți trezi din visare, pentru că te vor acuza imediat că nu le înțelegi.

5.Ți-am spus eu..

Nu trebuie să le reamintești că n-au avut prea multă încredere în oameni și acum suferă. Nativele zodiei preferă să își asume riscuri, dar nu vor ezita să acorde toată încrederea și sprijinul celui care are nevoie. Mai mult decât atât, dacă lucrurile n-au ieșit bine, sigur este vina ta că ai atras energiile negative.

6. Nu mă minți?

Peștii sunt simbolul loialității. Nu le place sa mintă și nici să fie mințiți. Simplul gând că ai putea să te îndoiești de loialitatea lor îi enervează și le provoacă suferință. Se simt neapreciați și tind să se retragă pentru că nu le este apreciată bunătatea.

7. Ia o decizie acum!

Un alt lucru pe care femeile din zodia Pești nu-l suportă este riscul. Urăște să ia decizii pe moment, pentru că înainte trebuie să analizeze foarte bine avantajele și dezavantajele.

8. Nu există dragostea adevărată

Romantice incurabile, odată ce se îndrăgostesc trăiesc într-un univers plin de iubire. Acestea preferă mai degrabă să viseze la o lume fantezistă, decât la realitate. Nu poate să accepte că nu există dragostea adevărată și ar putea să fie mințite.

9. Am uitat

Femeia Pești este o persoană bine organizată și atentă la detalii. Își planifică din timp ce are de făcut și așteaptă să se poată baza pe tine. Dacă ai uitat de ea se va simți profund jignită și neapreciată. Nu are timp de scuze și îți va fi greu să-i recâștigi atenția.

10. Ești pesimistă

Chiar dacă speră să rezolve cu bine orice situație, femeile din zodia Pești pot să fie și pesimiste. Unul dintre motivele pentru care  par deseori transpuse în altă realitate, este pentru că au tendința de a gândi ce este mai rău dintr-o situație. Când reușește totuși să uite de anumite griji, apare altceva care le face să gândească din nou negativ.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
7.1 32 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *