10 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe despre bărbatul iubit

Bărbații simt în mod diferit, dar sunt la fel de sesibili și emotivi când trebuie să își arate sentimentele. Iată câteva lucruri esențiale pe care ar trebui să le știe orice femeie despre bărbatul de lângă ea.
10 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe despre bărbatul iubit

Lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe despre bărbatul iubit. Cu siguranță te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu partenerul tău în anumite momente. Bărbații nu excelează atunci când trebuie să arate ce simt, de aceea uneori nu îi poți înțelege acțiunile.

În timp ce noi suntem mai rapide în amne dezvălui emoțiile, bărbații sunt mai rezervați pentru că aceasta este natura lor. Asta nu înseamnă că sunt mai puțin sensibili. Ideea este că pentru a înțelege sexul masculin, există anumite lucruri pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască despre felul în care gândesc bărbații.

10 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe despre bărbatul iubit

1. Se emoționează

Când sunt mici chiar își dezvăluie sentimentele mai ușor decât fetele. Iau totul în joacă și se comportă natural. Însă, de-a lungul anilor, apar anumite schimbăr când devin conștienți. Mai ales, dacă au fost învățați să ascundă emoțiile care nu sunt bărbătești, încetează să le exprime. Cercetătorii de la Universitatea Lund, din Suedia, subliniază că acest lucru este legat de instinctul de „luptă și fugi”. Când își asund emoțiile, bărbații se simt mai puternici și pregătiți să facă față amenințărilor. Totuși asta nu înseamnă că bărbații nu se emoționează la fel de repede. Dimpotrivă, pot fi chiar mai sensibili la anumite subiecte, deși nu vor să pară.

2. Sunt vulnerabili la singurătate

Un profesor de psihologie clinică de la Universitatea din California, Louann Brizendine a făcut o precizare importantă despre bărbați și singurătate. Acesta subliniază faptul că bărbații în vârstă sunt mai afectați de singurătate decât ceilalți oameni, deoarece simt că nu au prea multă apropiere cu oamenii.

3. Caută soluții

Deși poate părea că nu sunt empatici atunci când există o problemă, profesorul Brizendine subliniază că doar modul în care se comportă este diferit. Femeile caută imediat cum să rezolve problema, pentru că așa este ordinea în creierului lor. Bărbații rămân mai calmi, dar nu indiferenți și se gândesc totuși la soluții.

10 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe despre bărbatul iubit

4. Impusul de a se uita după femei

Potrivit lui unui psiholog social de la Universitatea Columbia, la bărbați există o cantitate mare de testosteron, care dăunează regiunii care controlează impulsurile din creier. Aceasta ar fi o explicație a obiceiului lor de a nu se putea abține să arunce o privire la o altă femeie. De asemenea, o vor uita imediat după ce ea părăsește linia lor vizuală.

5. Își apără teritoriul

Datorită proceselor evolutive și a rolului lor de vânători de-a lungul timpului, bărbații își apără teritoriul. De aceea, au tendința de a fi violenți atunci când vine vorba să apere ce este al lor, atât în ​​ceea ce privește relațiile, cât și apartenența.

6. Necesită o ierarhie

Specialiștii spun că dacă un bărbat nu are o ierarhie stabilă, tinde să sufere de anxietate severă. De aceea caută un loc de comandă stabilit, cum ar fi armata sau echipele sportive, printre altele, care le scad testosteronul.

7. Maturizarea îi face mai puțin competitivi

Atunci când bărbații sunt adulți, creierul lor încetează să-și mai facă griji pentru competiția constantă. Acest lucru îi face să se concentreze pe legătura și pe cooperarea în cadrul unui grup. Stabilitatea devine scopul lor.

8. Limbajul lui amoros

Bărbații nu au neapărat același limbaj amoros ca și femeile. Asta nu înseamnă că nu sunt la fel de empatici, dimpotrivă. Majoritatea sunt fini observatori și foarte atenți la detalii, pentru a fi pe placul femeii iubite.

9. Generează încredere copiilor

Felul în care tatăl se joacă cu copii printr-un stil mai spontan, îi pregătește pentru lumea reală. Astfel le transmit că trebuie să aibe mai multă încredere în ceilalți și în ei înșiși.

10. Vor să se căsătorească

Cercetările efectuate asupra bărbaților columbieni, publicate de The Royal Society arată că aceștia sunt mai predispuși să fie infideli înainte de a împlini 30 de ani. După aceea se concentrează în primul rând pe crearea și menținerea unei familii.

Citește și 7 metode de flirt pe care bărbații le adoră. Gesturi și tactici cu care nu dai greș

 

7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.