10 trucuri de frumuseţe care fac furori pe Instagram. Le vei încerca şi tu

Cele mai cunoscute trucuri de beauty de pe Instagram.
10 trucuri de frumuseţe care fac furori pe Instagram. Le vei încerca şi tu

10 trucuri de frumuseţe virale pe reţelele de socializare. Odată cu apariția rețelelor de socializare, întregul univers al frumuseții s-a mutat în lumea digitală. Așa se face că o mulțime de creatori de conținut au început să promoveze o mulțime de trucuri utile de frumusețe.

1. Castraveții congelați

Castravetele este un clasic atunci când vine vorba de ritualuri cosmetice. Atât de mult, încât ori de câte ori ne imaginăm o ședință de înfrumusețare acasă, deseori ne gândim la o mască de față cu castraveți. Odată cu rețelele de socializare, castravetele și-a recăpătat proeminența cu un nou truc care a devenit viral.

Ce ai de făcut? Pune castravetele la congelator și apoi poți să-l folosești ca produs de înfrumusețare. Taie capătul apoi masează toată fața cu castravete. Principalele beneficii sunt reducerea inflamației unor zone ale fetei. Prin urmare, castravetele congelat ne poate ajuta să reducem umflăturile și cearcănele. Castravetele este foarte bogat în vitamina K, un nutrient care reglează sebumul, deci este perfect pentru a trata apariția acneei sau roșeața.

2. Masca grasă de noapte

Un alt truc de beauty devenit viral pe social media este utilizarea unei măștii care acționează toată noaptea. Întinde pe față o cremă grasă și las-o să acționeze peste noapte. Astfel vei beneficia de un tratament profund hidratant și hrănitor. Cel mai bine este să încerci acest tratament intensiv de noapte cu produsele adecvate. De exemplu, cele mai potrivite sunt măștile de noapte care se folosesc înainte de a merge la culcare. Acestea sunt sunt lăsate să acționeze pe tot parcursul nopții pentru ca pielea să-și absoarbă nutrienții necesari în acele ore.

3. Epilarea cu benzi

Epilarea cu benzi de ceară este accesibilă și rapidă. Nu-i de mirare că această metodă de epilare a devenit virală și pe rețelele sociale. Epilarea cu benzi este potrivită pentru mai multe zone ale corpului. Este o opțiune bună pentru sprâncene, bărbie, axile și brațe, precum și pentru zona picioarelor și a bikinilor. Epilarea cu ceară durează mai puțin decât epilarea cu aparatul, care este alternativa obișnuită.

4. Nas perfect fara a trece prin sala de operație

Daca ai un complex legat de forma nasului, dar îți este frică să treci printr-o intervenție chirurgicală, există un alt remediu. Pe internet a devenit viral un sistem care promite rezultate perfecte. În plus, îl poți utiliza chiar la tine acasă. Este vorba de un produs care poate fi achiziționat online. Este un dispozitiv al cărui sistem seamănă foarte mult cu cel al unei cleme. Acesta, folosit timp de o jumătate de oră, reușește să ridice puțin forma nasului și să-i dea un aspect mai fin.

5. Remediu pentru eyeliner

Știm deja, este o adevărată provocare să obții acea linie perfectă de tuș când te machiezi. Obținerea unei linii de eyeliner drepte, simetrice, fără pete poate fi un mare test de răbdare. Atât pe Instagram, cât și pe TikTok poți găsi multe trucuri pentru a obține un rezultat profesional cu propriile mâini. Unul dintre aceste trucuri ar fi să folosești bandă adezivă.

10 trucuri de frumuseţe virale pe reţelele de socializare

6. Tehnici de contur

Tehnica de contur făcută corect poate schimba complet aspectul feței doar cu ajutorul machiajului. Când este făcută de make-up artiști profesioniști, pare foarte simplă. Cu toate acestea, nu este atât de ușor pe cât pare. Unul dintre cele mai cunoscute trucuri de countouring care cicrulă pe social media se numește solar contouring. Acesta constă în a lăsa soarele să lucreze pe față pentru a bronza zonele pe care dorim să le întunecăm. Pentru asta, aplică crema de protecție solară doar pe zonele pe care le dorești iluminate. Astfel vei obține un contur natural, oferit chiar de razele soarelui.

7. Manichiura french

Dacă ești adepta manichiurii franțuzești, dar nu ai timp să ajungi la manichiură, internetul are soluția definitivă în câteva secunde. Folosește un beauty blender rotund sau chiar un ștanțator de unghii. Cu ajutorul unui ștanțator, lipirea vârfurilor unghiilor albe poate deveni cel mai simplu lucru.

8. Păr creț fără ondulator

Părul creț este mereu la modă și dorit de majoritatea femeilor. Dacă nu ai bucle naturale și nici nu dorești să folosești ondulatorul mereu pentru a nu strica firul de păr, iată și alte remedii. TikTok și Instagram au adus trucurile folosite de mamele și bunicile noastre în era digitală. Spală părul, apoi împletește-l și leagă-l într-un coc. Lasă părul așa peste noapte și dimineața, după ce-l despletești, o să te trezești cu un păr creț natural, care n-a avut nevoie de coafor.

9. Bucle rezistente

Cum să ai bucle rezistente fără să folosești produse de styling? Poți să găsești remediul tot pe Instagram, prin trucurile oferite influenceri. Unul dintre aceste trucuri este chiar o mască de beauty care se aplică înainte să ondulezi părul. Amestecă un ou cu o pulpă de avocado pănă obții o cremă omogenă, apoi aplică pasta pe păr. Lasă masca să acționeze 15 minute, apoi clătește părul foarte bine. După ce-l coafezi, părul va fi mai rezistent și nu mai este necesar să aplici alte produse de hairstyling.

1o. Îndepărtează petele de ojă cu lămâie

Coaja de lămâie poate îndepărta petele de lac de unghii. Dacă lacul de unghii închis la culoare ți-a pătat unghiile, pur și simplu frecă puțină coajă de lămâie pe locul pătat. Înmuierea vârfurilor unghiilor în suc de lămâie le poate face și mai albe.

Citește și despre beneficiile măștii de păr cu maioneză. Ce efecte uimitoare poate avea acest tratament natural.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
8.2 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *