15 rochii de la Andreea Raicu. Cât costă și cum arată. Vedeta a lansat o nouă colecție de primăvară

Sunt versatile și potrivite pentru toate gusturile

Scris de: Daoud Andra

15 Mar. 2024

În urmă cu ceva timp, Andreea Raicu s-a lansat în industria de fashion, iar colecțiile pe care le propune se bucură de mare succes. Rochiile create de aceasta se potrivesc multor siluete și pot fi purtate în diverse ocazii, iar colecția a fost completată recent cu noi modele. Cât costă ținutele semnate de fosta prezentatoare TV.

Rochii versatile din colecția Andreei Raicu

Andreea Raicu are un business de succes cu haine, pe care le vinde atât online, cât și în showroom. Vedeta a inclus în colecția ei rochii cu croieli simple, care să avantajeze multe tipuri de siluetă, din materiale diafane. Astfel, poți găsi pe site-ul ei atât ținute de birou, cât și unele casual sau potrivite pentru un cocktail party.

Recent, vedeta a lansat câteva modele noi, potrivite pentru primăvară. Din noua colecție face parte și o rochie de culoare corai, cu mânecă lungă, croială cloș și lungime medie. Detaliul sub formă de fundă de la gât adaugă un plus de feminitate și eleganță ținutei. Rochia este făcută dintr-o combinație de vâscoză și rayon și costă 850 de lei pe site-ul Andreei Raicu.

Vezi și: 8 rochii superbe care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2024. Sunt versatile și create de Gabriela Cristea

”Până când primăvara își va face apariția, o aducem în garderobă cu noua rochie cloș în nuanța corai. Se potrivește perfect femeilor cu un stil classy și chic, dar care vor o piesă statement, care le pune un zâmbet pe buze de fiecare dată când se surprind în oglindă”, a scris vedeta, în dreptul unei imagini în care poartă chiar ea rochia cu pricina.

Noua rochie din colecția Andreei Raicu

Ce prețuri au rochiile din colecția Amalin

Pe site-ul Andreei Raicu, se găsesc ținute pentru toate gusturile și pentru diferite bugete. Cea mai ieftină rochie creată de vedetă costă în prezent 225 de lei, fiind redusă de la 450 de lei. Este vorba despre o rochie cu mâneci lungi și cordon în talie, care poate fi purtată cu un umăr gol și care este disponibilă pe verde și pe bej, stocul fiind limitat.

Cea mai scumpă rochie, pe de altă parte, costă 950 de lei și este foarte versatilă. Are o croială petrecută și este disponibilă în trei culori: negru, alb și verde, fiind potrivită pentru numeroase ocazii și pentru mai multe tipuri de siluetă.

Vezi și: Cele mai spectaculoase rochii de la Oscar 2024. Vedeta care a vrut să iasă din tipare, a atras privirile tuturor cu această ținută

”Seducătoare tocmai prin simplitatea ei, această rochie midi parte peste parte atrage atenția datorită detaliilor sculpturale precum umerii căptușiți, care o fac cu adevărat specială. Drapajul strategic plasat îți flatează silueta, iar decolteul elegant în formă de V păstrează misterul formelor tale”, este descrierea de pe site.

Vezi mai multe modele de rochii în galeria foto!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *