3 locuri din casă în care să ascunzi banii. Așa vei avea mereu noroc în viață

Trucuri pentru noroc și prosperitate

Scris de: Daoud Andra

19 Sep. 2023

3 locuri din casă în care să ascunzi banii. Așa vei avea mereu noroc în viață

Felul în care ne raportăm la bani poate influența norocul pe plan financiar, potrivit credințelor Feng Shui. În cultura asiatică, există o mulțime de superstiții legate de bani, pe care multă lume de respectă cu sfințenie. Iată care sunt cele 3 locuri din casă în care să ascunzi banii, pentru a-i înmulți.

Ce să pui în portofel pentru a avea noroc la bani

Banii sunt indispensabili în zilele noastre. Indiferent că îi ținem cash, în portofel, sau pe card, în diverse conturi, felul în care ne raportăm la ei poate să ne aducă noroc sau, dimpotrivă, ghinion, pe plan financiar. În cultura Feng Shui, există multe principii legate de bani, care sunt și ușor de aplicat.

Una dintre cele mai cunoscute superstiții legate de bani este că trebuie să ai tot timpul la tine o monedă legată cu fir roșu. Acesta este cel mai puternic simbol și atrage norocul pe plan financiar, potrivit credințelor Feng Shui. Leagă orice fel de monedă cu un fir roșu și poart-o mereu în portofel, pentru a avea un talisman norocos.

Citește și: Ce culoare trebuie să aibă portofelul tău, în funcție de zodie. Așa atragi banii ca un magnet

3 locuri din casă în care să ascunzi banii

O altă credință legată de bani este aceea că, dacă îi ascunzi în diverse locuri din casă, vei reuși să îi înmulțești. Iată care sunt cele mai potrivite locuri în care să pui bani!

În șifonier

Pune o sumă mică de bani, simbolică, într-o cutiuță sau într-un săculeț, pe care să îl ascunzi în dulap. Nu trebuie să fie la vedere și nu trebuie să știe nimeni de el. Acest gest simbolizează protecția averii, iar faptul că umbli în dulap în fiecare zi pentru a-ți alege hainele are un efect pozitiv asupra stării de spirit, dar și asupra sectorului de business.

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, când visezi mulți bani. Nu e așa cum credeai, mesajul ascuns al visului

La rădăcina unei plante

Obiceiul de a îngropa averea este unul vechi de sute de ani și îl poți practica și tu, simbolic. Dacă ai grădină sau curte, îngroapă în pământ câteva monede, pentru noroc și prosperitate. Se crede că oferind această ”plată” pământului, și natura te va recompensa cu belșug și abundență. Dacă nu ai curte, pune o monedă în ghiveciul unei plante de apartament. Alegerea ideală este crassula ovata, numită și planta banilor.

Într-o carte

Zona de studiu, precum biroul sau biblioteca, este puternic asociată cu banii. Pune o bancnotă într-o carte din bibliotecă și nu vei duce niciodată lipsă de prosperitate. Înțelepciunea și bogăția merg mână în mână, iar dacă vrei să atragi mai mulți bani prin studiu, aceasta este metoda ideală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *