3 plante de apartament nepretențioase. Sunt extrem de frumoase și nu necesită o îngrijire specială

Plante care sunt ușor de îngrijit!
3 plante de apartament nepretențioase. Sunt extrem de frumoase și nu necesită o îngrijire specială

Iubești plantele și ți-ai dori să ai unele acasă, dar ştii că nu vei avea suficient timp ca să ai grijă de ele? Sau, poate, pur și simplu, nu știi cum să le îngrijești corespunzător. Ei bine, ce ai spune să alegi nişte flori mai puțin pretențioase? Află, din rândurile de mai jos, care sunt plantele care nu au nevoie de o îngrijire perfectă!

Ele sunt plantele nu au nevoie de o îngrijire ca la carte

Vrei să ai acasă plante care să nu necesite o îngrijire atentă? Ei bine, dacă da, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Știm că unele flori sunt sensibile, fie au nevoie de prea multă apă, fie de prea puțină sau de prea multă lumină.

Dacă nu vrei să-ți bați capul prea tare cu aceste detalii, atunci alege aceste plante de mai jos. Ele se îngrijesc foarte ușor și au un aspect deosebit.

1. Planta păianjen (Chlorophytum comosum)

Planta păianjen sau Chlorophytum comosum, pe denumirea ei științifcă, este o alegere bună pentru persoanele care iubesc florile, dar nu au timp pentru a se ocupa de îngrijirea lor.

Ea are nevoie de puțină apă, astfel că trebuie udată doar o dată pe săptămână. De asemenea, planta păianjen nu necesită nici prea multă lumină, așa că nu trebuie lăsată în bătaia directă a razelor de soare.

3 plante de apartament nepretentioase
Crinul pacii

2. Crinul păcii (Spatifilum)

Crinul păcii sau planta Spatifilum este extrem de frumoasă și de foarte multe ori o găsim în clădirile de birouri. În plus, ea este o floare nepretențioasă.

Crinul păcii se dezvoltă foarte bine și cu foarte puțină lumină. De asemenea, această plantă nu necesită foarte multă apă, așa că va supraviețui câteva zile bune și fără să fie udată.

Te-ar mai putea interesa și Cum arată Maranta, planta care se roagă pentru casă. De ce e bine să o ai în locuință și cum se îngrijește!

3. Iedera dracului (Pothos )

În acest clasament se regăsește și Iedera dracului sau Pothos, pe denumirea ei științifică. Această plantă supravieţuieşte fără probleme, în condiții vitrege.

Iedera dracului se adaptează la orice condiții de luminozitate poți să îi asiguri. În plus, această plantă se udă doar atunci când substratul este uscat, adică cam o dată la șapte zile vara și mult mai rar iarna.

Te-ar mai putea interesa și Ce se pune la roșii după plantare. Trucuri și soluții uimitoare pentru o recoltă bogată!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *