3 zodii de femei care suferă cumplit după fostul iubit. Se refac cu greu după despărțire

Ele varsă lacrimi amare după o separare!
3 zodii de femei care suferă cumplit după fostul iubit. Se refac cu greu după despărțire

Tu treci rapid peste o despărțire? Ei bine, dacă da, află că ești extrem de norocoasă. Află că pentru multe femei nu este cazul. Dimpotrivă, unora le ia foarte mult timp să treacă peste o separare. Le poate lua luni sau ani de zile să-și revină complet. Iată, mai jos, trei zodii de femei care suferă cumplit după fostul partener de viață. Cu greu acceptă să se întâlnească cu cineva nou.

Ele sunt zodiile de femei care trec cu greu peste despărțire

Berbec

După o despărțire, femeile din zodia Berbec vor simţi că lumea s-a prăbuşit peste ele. Acestea se vor simți pierdute și nu vor şti încotro să se îndrepte. Tocmai din acest motiv, ele vor avea tendința de a se umili în fața foștilor iubiți.

Dorința lor cea mai mare va fi aceea de a se împăca cu fostul lor partener de viață, indiferent de cât de mult le-a făcut să sufere în trecut. Le poate lua foarte mult timp să treacă peste separare. Înșă, dacă vor reuși să uite, ele nu se vor mai uita înapoi.

Scorpion

Surprinzător sau nu, și femeilor din zodia Scorpion le este foarte greu să treacă peste o despărțire, dar asta din cauza dorinței lor de răzbunare. În loc să treacă mai departe, ele petrec săptămâni întregi punând la cale un plan pentru a murdări numele foștilor iubiți.

Nativele Scorpion sunt foarte loiale, dar nu suportă să fie luate în râs sau nedreptățite în vreun fel. Acesta este motivul pentru care foarte rar trec cu ușurință peste o separare. În plus, dacă se vor simți trădate, acestea vor declanșa un adevărat război.

Te-ar mai putea interesa și Top 3 cele mai norocoase zodii în mai 2024. Acești nativi atrag banii ca un magnet, astrele sunt de partea lor!

Pești

Dintre toate semnele zodiacale, Peștii au cel mai mult de suferit după o despărțire. Fiind guvernați de Neptun, ei sunt triști ani de zile după o separare.

În primele zile, acești nativi plâng la locul de muncă și în public și pot fi chiar nevoiți să își ia o zi liberă pentru a se concentra asupra tristeții lor. Săptămâni mai târziu, vor fi încă acolo și îți vor vorbi despre fostul lor iubit și despre vechea lor relație de iubire.

Te-ar mai putea interesa și Zodia care are mari șanse să se căsătorească în 2024. Sunt surprize mari pentru acești nativi și pe plan financiar!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *