4 moduri în care poți purta pantalonii scurți în această vară. Cum să arăți șic la muncă sau în timpul liber

Cum se poartă pantalonii scurți cu stil în această vară.
4 moduri în care poți purta pantalonii scurți în această vară. Cum să arăți șic la muncă sau în timpul liber

4 moduri în care poți purta pantalonii scurți în această vară. Se numără printre tendințele principale din sezonul cald și sunt nelipsiți din orice outfit estival.

Pantalonii scurți la modă în vara 2022 sunt piesa de îmbrăcăminte perfectă pentru a adăuga un plus de feminitate și stil outfitului tău. Și grație varietății lor, poți crea o gamă variată de outfituri potrivite pentru mai multe ocazii. Fie că sunt casual, office sau sport, aceștia se pot adapta într-o mulțime de ținute unice, pentru aproape orice ocazie. Cum să arăți șic la muncă, la cocktail sau la plajă.

4 moduri în care poți purta pantalonii scurți în această vară. Iată ce variante ai

4 moduri în care poți purta pantalonii scurți în această vară
Pantalonii scurți din denim casual

1. Pantalonii scurți din denim casual

Casual și confortabili, pantalonii scurți din denim sunt o piesă vestimentară de bază din garderoba verii. Versatili și ușor de asortat, arată perfect cu un crop top, cu un tricou sau chiar cu o cămașă.

Sunt perfecți pentru ținute de zi, dar se pretează și ținutelor elegante. Combinați cu o cămașă din mătase și cu o pereche de sandale cu toc, pot contura perfect o ținută feminină seducătoare. În timpul zilei, la plimbare, se asortează de minune cu o pereche de balerini și ochelari de soare retro. Seara, un sacou lung, supradimensionat poate schimba imediat aspectul casual într-unul elegant.

4 moduri în care poți purta pantalonii scurți în această vară
Pantalonii scurți din piele

2. Pantalonii scurți din piele

De câteva sezoane, un alt item în tendințe sunt pantalonii scurți de piele. Au un aspect elegant și se numără printre tendințele principale din vara 2022. Se potrivesc lejer atât ținutelor feminine, cu pantofi sau sandale, cât și celor casual, cu încălțăminte sport.

Gama de culori a pantalonilor scurți din piele este variată și include culorile clasice maro, negru, dar și culori aprinse precum verde sau roșu. Un alt avantaj al acestora este că pot fi purtați și în sezonul de toamnă, cu dresuri și un pulover supradimensionat sau cu un hanorac tricotat. Așadar, reprezintă o investiție foarte bună.

Pantalonii scurți baggy
Pantalonii scurți baggy

3. Pantalonii scurți baggy

Pantalonii scurți baggy, largi și lejeri, sunt de asemenea, una dintre tendințele populare pentru 2022. Datorită croielii lor, se numără printre hainele super comode pe care trebuie să le ai.

Versatili și ușor de asortat, sunt potriviți atât pentru stradă și cât și la birou. Aceștia arată foarte bine când sunt combinați cu cămăși supradimensionate, topuri scurte și genți de mână de mărime medie. În serile reci de vară arată bine cu jachete din denim sau cu cardigane scurte.

4 moduri în care poți purta pantalonii scurți în această vară 2
Pantalonii scurți albi

4. Pantalonii scurți albi

Albul are un farmec aparte în timpul verii. De aceea, pantalonii scurți albi nu puteau lipsi din propunerile estivale cu stil. Și acest model de pantaloni este potrivit pentru o varietate de ocazii. La birou poți alege o pereche cu talie înaltă care arată foarte bine cu o cămașă albastră. Aceasta combinație cromatică este un must-have în timpul verii.

sursă foto instagram.com

Citește și pantalonii scurți care fac deja furori printre vedete. Sunt la mare căutare vara aceasta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *