5 articole vestimentare în care să investești în 2024. Cu ce să le accesorizezi, trucuri de la Donatella Versace

Sunt perfecte pentru orice femeie!

Vrei să fii tot timpul la modă? Ai o pasiune pentru shopping? Obișnuiești să-ți cumperi tot timpul haine? Ei bine, dacă ai răspuns cu ”Da” la toate aceste întrebări, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Noi îți vom dezvălui cinci articole vestimentare în care trebuie să investeși neapărat anul acesta. Sunt piese pe care le pot avea ani de zile și care arată întotdeauna bine. Află, de asemenea, și cu ce le poți accesoriza. Iată cele mai tari trucuri de la Donatella Versace!

5 articole vestimentare pe care trebuie neapărat să le ai în garderobă în 2024

În vârstă de 68 de ani, Donatella Versace nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Se numără, fără doar și poate, printre cei mai cunoscuți designer din întreaga lume.

Ea a moștenit celebra casă de modă Versace de la fratele ei mai mare, Gianni Versace, și face tot ce-i stă în putință pentru a o menține în top.

“După moartea lui Gianni, a trebuit să mă uit în jur la ce se întâmplă în societate. Nu era aceeași lume. Și mi-am dat seama ce îi lipsește lui Versace, și asta erau hainele de zi.

Eram foarte concentrați să facem haine de cocktail, haine de seară. Deci, de ce nu încerc să fac o femeie să meargă la birou purtând Versace?”, a spus, acum ceva timp, Donatella Versace.

5 articole vestimentare in care sa investesti in 2024
Donatella Versace

Hainele pe care trebuie să le achiziționezi acum

1. Pantaloni eleganți, negri

Unul dintre articolele vestimentare care nu ar trebui să lipsească niciodată din garderoba ta sunt pantalonii eleganți, negri. Aceștia arată fabulos, sunt perfecți pentru mersul la birou și nu numai și sunt foarte ușor de asortat.

”Dacă aș putea purta un singur lucru pentru tot restul vieții, ar fi o pereche de pantaloni negri și un pulover negru. Și diamante, desigur. Unele mari!”, spunea Donatella Versace.

2. Rochia neagră

Rochia neagră este, de asemenea, un articol care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei, indiferent dacă este mai plinuță sau nu. Există modele pentru toată lumea, confectionate din materiale diverse, care scot în evidență feminitatea și frumusețea oricărei doamne sau domnișoare.

În plus, află că poți purta rochia neagră chiar dacă nu ești o mare fană a stilului elegant, asta pentru că există unele modele pentru stilul clasic. Nu ți s-a întâmplat niciodată să vezi o tipă îmbrăcată în rochie neagră și teniși? Cu siguranță că da.

3. Fusta mini din piele

Fusta mini din piele se numără printre articolele vestimentare preferate ale Donatellei Versace. Această piesă merge de minune cu bluzele negre sau cu cele în tonuri gri.

Dacă te-am convins deja să o cumperi, află că în partea de jos poți opta pentru o pereche de cizme negre sau pentru o pereche de botine de aceeași culoare.

Citește și Tendințe vestimentare pentru anul 2024. Cele 5 piese esențiale care nu trebuie să lipsească din garderoba ta!

4. Sacou negru

De asemenea, sacoul negru nu trebuie sub nicio formă să lipsească din garderoba nimănui. Această piesă poate transforma radical orice ținută.

Sacoul negru se poate purta, fără nicio problemă, la birou, la o seară romantică, dar și în timpul liber. El este foarte lejer și arată fabulos.

5. Blugi drepți

Anul trecut s-au aflat în tendințe blugii evazați și cei skinny, dar în 2024, revin în forță blugii drepți. Aceștia se vor regăsi în foarte multe nuanțe și modele, așa că vei avea de unde alege.

Iar în ceea ce privește silueta, nu trebuie să-ți faci griji, asta pentru că această piesă vestimentară are un model care să se potrivească oricui.

Citește și 5 piese vestimentare pentru toamna-iarnă pe care trebuie să le ai în dressing. Te vor ajuta să faci cele mai tari combinații și să fii în trend!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *